Отзив за базата знания на Freshservice

Софтуерната система за управление на заявки за обслужване на клиенти позволява на бизнеса да разрешава тикетите по-ефективно, като осигурява ефективна обработка, проследяване на спазването на SLA и анализ на реални данни. LiveAgent е софтуер, който предлага характеристики като универсална пощенска кутия и уникален идентификатор за всеки тикет. Freshdesk е хубав софтуер за база знания, който може да се използва от всеки бизнес и има висока оценка в различни рецензийни портали. LiveAgent е подходящ за управление на имейли и предлага безупречно прехвърляне на данни от Freshdesk.
Отзив за базата знания на Freshservice
Compare Отзив за базата знания на Freshservice with other in: How Отзив за базата знания на Freshservice is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1891 reviews

Трудно ще откриете какъвто и да е проблем с функционлаността за базата знания на Freshservice, тъй като тя предлага проста навигация и разполага с всички необходими функции за организация, които често се пропускат в други софтуерни решения за база знания. Текстовият редактор…

Pricing
Starting from:
$ 29   на месец
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Потребителско изживяване
5
Цена
2
Въвеждане в употреба
5

Key takeaways

Pros

  • Лена и бърза настройка
  • Отличен интерфейс
  • Добре разработена база знания + текстов редактор

Cons

  • Може да е доста скъпа дори и с по-евтините планове

Трудно е да откриете каквито и да е проблеми с функционалността за базата знания на Freshservice, тъй като предлага опростена навигация и има всички необходими организационни функции, които често се пропускат в другите бази знания. Текстовият редактор е от най-ново поколение и настройката и въвеждането в употреба са изключително лесни. Freshservice предлага една от най-добрите бази знания на пазара, но може да се окаже скъп ако не обърнете внимание на ценовите планове. Продължавайте да четете за цялостен отзив за базата знания на Freshservice.

Как да започнете работата си с Freshservice

Freshservice е софтуер за хелп деск, клиентска поддръжка и управление на услугите с основен фокус върху ИТ сферата. Освен това е част от селекцията софтуер на Freshworks. Freshservice дава възможност на потребителите да опростят ИТ операциите си. Той е пълноценен ИТ хелп деск със система за управление на запитвания, база знания и всеки друг важен инструмент за ИТ поддръжка. Този отзив се фокусира върху базата знания на Freshservice и как се представя в ситуации от всекидневната работа.

Добре дошли във Freshservice

Да започнете да използвате Freshservice е изключително лесно – само попълвате прост формуляр за регистрация. Не се изисква банкова карта и не се налага да преминавате през процес с множество стъпки, за да получите достъп до профила си. Отнема едва няколко минути да започнете да се запознавате с началната си страница. След като получите достъп, от самото начало ще ви посрещне модерно изглеждащ интерфейс. Няма налични ръководства, но интерфейсът е изчистен и лесен за навигация дори и ако сте изцяло нов потребител.

Преглед на таблото на Freshservice

Freshworks изглежда наистина модерно и е много приятен за гледане. Основното табло предлага приятен обзор, където да видите информацията от системата си за управление на запитвания в подробни диаграми. Вляво е основното меню, където можете да откриете всички инструменти и лесен достъп до всичко, от което се нуждаете, в рамките на секунди. Най-отгоре можете да откриете задачи, известия, общи настройки и други свързани опции на менюто. Като цяло интерфейсът е просто чудесен и на пръв поглед трудно ще откриете нещо нередно.

Откриването на базата знания във Freshservice е малко объркващо, защото въпреки че конкретният елемент за избор се казва Knowledge base (База знания), на менюто пише просто Solutions (Решения). Въпреки че не ми беше трудно да се сетя, че База знания се намира в Решения, предполагам, че за новите потребители няма да е така. “Решения” може да означава също така Често задавани въпроси или Начално ръководство. Въпреки това дребно неудобство, можете да откриете опцията Solutions в левия панел на менюто.

Статии в базата знания на Freshservice

Потребителско изживяване и функции

След като отворите функционалността за база знания, може да започнете да я разглеждате. Интерфейсът е все така приятен както цялото приложение Freshservice и директно ви предлага да започнете да пишете статии когато е празен. След като кликнете Create article (Създай статия), ще се окажете в редактора за статии на базата знания, където можете веднага да се насладите на лесния за навигация интерфейс на базата знания.

Създаване на статия в базата знания на Freshservice

Редакторът за статии изглежда страхотно. В него няма нищо особено претенциозно, което е добре, защото ви помага да се фокусирате и да се потопите в писането, точно като стандартен софтуер за текстова редакция. Просто е класически, добре оформен и напълно функционален текстов редактор, което винаги е добре. Знаете точно къде е всеки инструмент и нищо не е скрито от погледа.

Горнала лента предлага всеки стандартен инструмент за форматиране, който вече познавате от софтуер за текстова редакция от типа на Microsoft Word. Лентата с интрументи винаги е лесно достъпна и поддържа всички стандартни клавишни комбинации. Можете да добавите изображения и видеоклипове само с няколко клика и няма нужда да се притеснявате за вграждането им, тъй като и двата типа мултимедия се вграждат автоматично във всички статии. Можете също така да добавите етикети и ключови думи в левия панел или да изберете автора на статията, както и други опции.

Създаване на статия във Freshservice

Базата знания на Freshservice поддръжа категории и папки, с които винаги ще поддържате добра организационна структура на статиите си. Изненадващо е колко много софтуерни решения все още не предлагат тези функции, които могат да са незаменими за компании, които планират създаването на изчерпателни и обширни бази знания. Категориите са точната функция за организация и затова базата знания на Freshservice може да се окаже наистина отличен избор.

Категории в базата знания на Freshservice

Цени

Freshservice предлага четири ценови плана с различен набор от функции. Функционалността за база знания е включена във всеки план. Няма възможност за безплатен план, така че ако смятате да се възползвате от базата знания, трябва да прецените от какви други инструменти се нуждаете преди да изберете своя план. Нека да разгледаме предложенията

Starter

Планът Starter струва $29 на потребител на месец при ежемесечно заплащане и $19 на потребител на месец при годишно таксуване. Предлага база знания, управление на инциденти, портал за самообслужване, споразумения за ниво на обслужване, автоматизации на работния процес, управление на плащания, контрол на достъпа, анализи, персонализиран SSL сертификат и много други.

Growth

Планът Growth струва $59 на потребител на месец при ежемесечно заплащане и $49 на потребител на месец при годишно таксуване. Получавате всичко от предишния план (въпреки че това не е конкретизирано в описанието на цените) плюс допълнително каталог на услугите, управление на активите, управление на поръчки, персонализация на портала, множество споразумения за ниво на обслужване и други.

Pro

Планът Pro струва $109 на потребител на месец при ежемесечно заплащане и $89 на потребител на месец при годишно таксуване. Включва гореспоменатите функции и добавя управление на проблеми, управление на промени, управление на рилийзи, управление на проекти, управление на SaaS (софтуер като услуга), управление на софтуерни лицензи, управление на контакти, професионални анализи и други.

Enterprise

Планът Enterprise струва $129 на потребител на месец при ежемесечно заплащане и $109 на потребител на месец при годишно таксуване. Получавате всичко от предишните планове, както и ваш собствен виртуален агент, тестова среда, дневник за одит и въвеждане на 20 000 плащания на месец на акаунт.

Заключение

Freshservice предлага един от най-добрите инструменти за база знания на пазара. Лесно е да започнете да работите с него и е изключително добре разработен, което гарантира отлично преживяване по време на писане. Функционалността за база знания е една от най-добрите налични, но трябва да внимавате да не надхвърлите бюджета си. Въпреки че Freshservice е чудесен, цените могат да са доста ограничаващи, особено ако изберете по-скъп план с по-широк набор от функции. Ако обаче все пак се решите, няма да съжалявате.

Често срещани проблеми и затруднения

Не мога да открия базата знания на Freshservice

Базата знания в приложението Freshservice се нарича Solutions. Можете да я откриете в лявото меню. След като кликнете върху елемента, ще влезете в базата знания и можете да започвате да пишете.

Product reviews

Как да се свържете с обслужването на клиенти на Shedul чрез имейл, поддръжка на чат наживо, телефонен номер, поддръжка на социални медии и самообслужване поддръжка.

Контакти на бюрото за помощ на Shedul

LiveAgent е софтуер за клиентско обслужване и управление на контакти, който предлага редица функционалности като ВОІР телефонни системи и управление на оплаквания. Компанията е с награди и сертификати, а партньорската програма дава възможност за сътрудничество. Екипът на LiveAgent предлага поддръжка чрез портала за поддръжка и е на разположение да помогне на клиентите си.

Искате да научите повече за базата знания на Froged? Разгледайте статията ни, за да разберете как работи и как се представи на тестовете ни.

Отзив за базата знания на Froged

Froged е база знания, която позволява на потребителите да пишат и организират статии. Създаването на нови документи е лесно и позволява добавянето на текст, изображения, видео, линкове и бутони. Редакторът е интуитивен, а добавките за форматиране на текста са достъпни чрез бутон. Елементите като видео и изображения имат настройки за подравняване и алтернативен текст. Froged осигурява опции за категоризиране на статиите и лесно навигационен интерфейс.

Разгледайте отзива ни за базата знания на Salesforce Sales Cloud и разберете дали е правилния софтуер за база знания за вашия бизнес.

Отзив за базата знания на Salesforce Sales Cloud

Salesforce предлага широк избор от ценови планове, част от които е базата знания. Всеки план има специфични функции и инструменти с различни цени. Редакторът е лесен за употреба, но интерфейсът изглежда малко претрупан. Базата знания на Salesforce не е най-добрата, но работи според очакванията.

Хелп дескът или техническо обслужване е информационна и комуникационна система, чийто фокус пада основно върху внедряването на информационната технология. Кликнете за по-подробна информация.

Хелп деск портал

Хелп дескът е информационна и комуникационна система, която служи за обслужващ канал между клиентите и доставчиците на услуга. Вариантите на хелп деск системите включват кол център, онлайн чат, имейл обслужване. Хелп деск порталът е портал, на който клиентите могат да открият отговори на въпросите си за продукти и услуги и да получат помощ без да имат нужда от агенти. LiveAgent предлага безплатен хелп деск портал, който е вграден в системата и може да се персонализира според нуждите на компанията и клиентите.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо