Отзив за Intelius

Intelius предлага услуги за обратно търсене на телефонни номера за бизнес и маркетингови цели. Информацията може да не е точна, но услугите са законни, като клиентите трябва да спазват законите на своята юрисдикция. При търсене на телефонен номер, потребителят трябва да въведе номера в лентата за търсене, да попълни име и имейл адрес и да заплати. Цените на услугите варират от $0,95 до $34,95 на месец в зависимост от опциите, които потребителят избира.
Отзив за Intelius
Compare Отзив за Intelius with other in: How Отзив за Intelius is doing on review portals
3.1
Average rating based on data from trusted review portals
1012 reviews

Intelius е доставчик на услуги за обратно търсене на телефонни номера, базиран в САЩ, и затова работи само с имена, адреси и телефонни номера, регистрирани в САЩ. Intelius предлагат услугите си на уебсайта си или може да свалите мобилното им приложение.

Pricing
Starting from:
$ 24.86   на месец
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3
Потребителско изживяване
4
Цена
2
Въвеждане в употреба
3

Key takeaways

Pros

  • Мобилно приложение за iOS и Android
  • Надеждно клиентско обслужване
  • Тестов период на ниска цена

Cons

  • Наличен само в САЩ
  • За всични налични данни за номер се изисква заплащане на такса
  • Цената не е много достъпна

Как да започнете работата си с Intelius

На пръв поглед, уебсайтът е прост, лесен за навигиране и включва съществена информация за посетителите. Можете ясно да видите какви услуги предлага Intelius. Няма нужда да търсите из сайта, за да намерите информация за цени, прекратяване на абонамент, политика за поверителност и т.н.

С Intelius можете да търсите на база на името, телефонния номер или адреса на човек. Не предлагат обаче обратно търсене на имейли, за разлика от повечето си конкуренти. За да търсите, трябва да въведете име, телефонен номер или адрес в лентата за търсене и да кликнете Search (Търсене).

След това процесът по генериране на резултати не отнема много време,

Начало на търсене в Intelius

В уебсайта има раздел за клиентско обслужване, където можете да откриете често задавани въпроси и ръководства, които да ви помогнат да се справите с основни проблеми, които не изискват съществие от сътрудниците на Intelius.

Intelius е платен доставчик на услуги, което означава, че освен ако не станете техен клиент, няма да имате достъп до никаква подробна информация.

Функции

Имайте предвид, че Intelius е наличен само в САЩ и работи само с телефонни номера, имена и адреси, регистрирани в САЩ.

Още в самото начало можете ясно да видите, че може да се търси по име, телефонен номер и адрес. Intelius също така предлага допълнителна информация, като криминални досиета, проверка на миналото и публични данни. Всички тези опции са налични най-горе на страницата.

Когато превъртите надолу, можете да откриете и Телефонен указател и Указател с хора.

Intelius също така се предлага и под формата на мобилно приложение както за iOS, така и за Android. Приложението обаче е налично само на пазара в САЩ,

Можете да поискате копие на вашите данни. Полълнете формуляр за заявка на уебсайта и ще получите доклад с всички данни, с които разполагат за вас. Тази функция е безплатна.

Intelius - Проверка за криминално досие
Intelius - Научете повече относно проверка на миналото

Отказ от съхранение на информация

Intelius ви позволява да премахнете информацията за вас от базата им данни. Intelius споделя информация като имей адреса на потребителя с партньорите и свързаните си лица за маркетингови цели. Затова, ако искате да изключите личните си данни от този процес, можете да го направите като попълните формуляр на уебсайта им.

Клиентско обслужване

Според наличните отзиви онлайн, хората като цяло са доволни от клиентското обслужване, предлагано от Intelius.

Те разполагат с отделен Помощен център, където можете да откриете Често задавани въпроси и ръководства, които отговарят на основни въпроси и да разрешите прости затруднения преди да се свържете с екипа им за клиентско обслужване.

Помощен център на Intelius

Ако имате нужда от допълнителна помощ, можете да се свържете с клиентското им обслужване като попълните формуляр за контакти на уебсайта им. Това е единственият начин да се свържете с тях, тъй като към момента не предлагат възможност за обслужване в лайв чат или по телефон.

Формуляр за контакти на Intelius

Как могат контактните центрове да използват Intelius?

Контактните центрове и сътрудниците обслужване на клиенти могат да използват услугите, предлагани от Intelius, за да проследяват непознати телефонни номера и да събират данни за човека зад номера. Тази информация може да включва цялото име, имейл адрес, адрес на местоживеене, профили в социалните медии и други.

Бизнесите след това могат да използват тези данни за целите на маркетинга или продажбите и за разширяване на клиентската си база. Имайте предвид, че информацията, предоставена от Intelius, не винаги е точна и понякога може да е невалидна.

Тези услуги като цяло са законни за бизнес и маркетингови цели ако не споделяте информацията с трети страни без съгласието на клиента. За да избегнете обаче правни проблеми, проверете законите и разпоредбите на конкретната юрисдикция преди да направите каквото и да било.

Представяне и потребителско изживяване

Що се отнася до потребителското изживяване при обратното търсене на телефонни номера, то е просто и ясно. Просто въведете непознат телефонен номер в лентата за търсене на основната страница и натиснете Enter. Intelius преглежда базата данни, за да покаже резултати. Този процес отнема 1-2 минути.

Обратно търсене на телефонен номер в Intelius
Intelius - Отчетът е готов

След като резултатите са готови, трябва да попълните цялото си име и имейл адрес, за да продължите. Ще получите имейл с информация за търсенето си и резултатите.

Intelius - Запазване на резултатите от търсене
Intelius - Резултати от търсене, показани в имейл

Тъй като Intelius не е наличен безплатно, резултатите ще покажат само телекомуникационната компания, от която е номера, приблизително местоположение и дали телефонният номер е мобилен или стационарен. Всякаква друга информажия е достъпна след заплащане.

Преди да заплатите, не забравяйте, че предоставената информация не винаги е 100% точна. Това е така, защото Intelius черпи информацията си от публични източници и публични данни, които на винаги са точни и се обновяват редовно.

Отчет за телефонен номер в Intelius
Intelius - Вземете подробен отчет

Цени

Цените на Intelius и това, че не предлагат безплатна услуга, е много ясно описано.

Има няколко възможности, между които може да избирате:

Обратно търсене на телефонни номера + търсене на хора

Първата опция струва $34,95 на месец и включва неограничен брой доклади по телефонен номер, доклади за хора и доклади по адрес. С този абонамент се предлага 6-дневен тестов период, който струва само $0,95, за да се запознаете с услугите им преди да решите да се абонирате.

Търсене на хора

Втората опция за абонамент включва неограничено търсене на записи за адреси и хора, но не включва услуга за обратно търсене на телефонни номера. Можете да плащате месечно или на всеки два месеца. Ако плащате месечно, струва $24,86. Ако плащате на всеки два месеца, цената е $42,25, което се равнява на $21,13 на месец.

Търсене по адрес + търсене на хора

Третата опция се фокусира върху обратно търсене на адрес и включва неограничен достъп до доклади по адрес и неограничени доклади за хора. Тази опция струва $29,78 на месец, но можете първо да се абонирате за 7-дневен тестов период за $0,95.

Ценови планове на Intelius

На страницата с цени на Intelius се предлагат и добавки към абонамента. Първата ви дава възможност да сваляте докладите и да ги преглеждате офлайн. Струва $3,99 еднократно.

Другата добавка на Intelius е Защита на самоличността. Тази добавка ви помага да подобрите защитата си като наблюдава самоличността ви и ви предлага застраховка срещу кражба на самоличност. Можете да заплатите $9,95 на месец или $119,40 на година.

Добавки към абонамент в Intelius

Заключение

В заключение, Intelius е добре познат достравчик на обратно търсене на телефонни номера. Цените им са ясни и лесни за намиране на уебсайта. Сравнено с други конкуренти обаче цените им са доста високи за броя услуги и информацията, която можете да получите.

Както и при останалите услуги за обратно търсене на телефонни номера, точността не е 100%. Затова винаги проверявайте и в други източници.

Имайте всичко това предвид преди да решите са се абонирате за платената им услуга.

Често срещани проблеми и затруднения

Intelius не откри информация за номера, който търся

Това е често срещан проблем с услугите за обратно търсене на телефонни номера. Една от причините за него може да е това, че източниците, от които търси Intelius, са неактуални или неверни. Друга причина може да е премахване на информацията от базата данни на Intelius от страна на собственика на телефонния номер.

Поисках смяна на парола, но не получих имейл.

Ако сте поискали смяна на парола, но не сте получили имейл, проверете папката със спам в имейла си Ако не намерите съобщението, проверете дали сте въвели правилен имейл адрес и след това отново заявете имейл. 

Product reviews

Анкетите и интервютата, които се попълват от клиентите се наричат анкети за клиентско обслужване. Те помагат за наблюдението и проследяването на удоволствието на клиентите.

Анкета за клиентско обслужване

Анкетата за клиентската услуга може да се разпространи по различни начини, а удовлетвореността на клиентите се измерва по много начини. Обученията за обслужване на клиенти (CST) помагат на професионалистите да учат да общуват със своите клиенти в положителен тон и да се справят с проблеми. Времето за решаване и времето за изчакване са две от ключовите мерки за управление на клиентското обслужване.

Прогнозни оценки за удовлетвореността са мярка за това дали тикетът е вероятно да получи положителен или отрицателен рейтинг на удовлетвореност.

Прогнозни оценки за удовлетвореността

LiveAgent е компания, която предлага софтуерни решения за клиентско обслужване, включително VoIP телефонни системи, софтуер за самообслужване и системи за управление на оплаквания. Компанията има партньорски програма и предоставя уебинари и тестове за скорост на писане. Има контакти за продажби на няколко места и предлага бюлетин с последните новини и намаления.

Reviews - Reverse Phone Lookup - Obratno Tarsene Na Telefonni Nomera

Reviews - Reverse Phone Lookup - Obratno Tarsene Na Telefonni Nomera

В тази статия са разгледани няколко фактора, които да се има предвид при избора на услуга за търсене на номера. Въвеждат се понятия като лесната за употреба, обхвата на наличната информация, цената, поверителността и сигурността, доброто клиентско обслужване и точността. Важно е да се има представа за тези фактори, за да се избере правилната услуга, която да отговаря на нуждите на потребителя.

Как да се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Intel чрез имейл, чат, телефонен номер, социални мрежи и самообслужване.

Контакти на център за обслужване на клиенти на Intel

LiveAgent предлага софтуер за клиентско обслужване, включително VoIP телефонни системи, системи за управление на оплаквания и клиентски портали. Компанията предоставя безплатни демонстрации, има партньорски програми и блог, както и поддръжка за своите продукти.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо