Отзив за Spy Dialer

Spy Dialer е уебсайт, който предоставя данни за телефонните номера. Бизнесите могат да го използват за маркетингови цели и идентификация на хора, които правят неуместни обаждания. Използването на Spy Dialer е законно за бизнес цели, но трябва да се спазват законовите разпоредби. Получаването на информация за телефонен номер възможно и се показва кратка информация, като местоположение и тип на телефона. Хубавото в Spy Dialer е, че работи и с VoIP номера, но има голяма вероятност да не бъдат открити всички номера. Важно е да се имат предвид ограниченията, като наличието на реклами на уебсайта.
Отзив за Spy Dialer
Compare Отзив за Spy Dialer with other in: How Отзив за Spy Dialer is doing on review portals
3.2
Average rating based on data from trusted review portals
144 reviews

Spy Dialer е безплатна услуга, предлагаща обратно търсене на телефонни номера в сайта си, за да разберете кой стои зад непознат номер. Spy Dialer предлага някои допълнителни функции, които могат да ви помогнат да проучите допълнително и да получите по-подробна информация.

Pricing
Starting from:
$ 0   на месец
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
4
Потребителско изживяване
4
Цена
5
Въвеждане в употреба
3

Key takeaways

Pros

  • Напълно безплатна
  • Лесна за употреба
  • Можете да наберете непознат номер с цел да го проучите
  • Работи и с VoIP номера

Cons

  • Много реклами на уебсайта
  • Резултатите не винаги са точни

Как да започнете работата си със Spy Dialer

Spy Dialer предлага безплатна услуга за обратно търсене на телефонни номера, която ви позволява да търсите непознати номера.

Уебсайтът е съвзем прост и лесен за навигация. Просто въвеждате непознатия телефонен номер, име, адрес или имейл в полето за търсене на основната страница. След това изчаквате няколко секунди, за да се появи резултат.

Поле за търсене в Spy Dialer

В зависимост от количеството информация, с която разполага Spy Dialer за конкретен човек и/или организация, ще можете да видите информация като името на собственика, вероятен адрес, с който е свързан номера, и типа на телефонния номер (фиксиран, мобилен или VoIP номер).

Освен това, разполагате с още няколко опции, от които да избирате:

Можете да кликнете върху “Report Call” (Докладвай обаждане), което изпраща доклад към Spy Dialer за това, че номерът е спам или друг тип злоупотреба. След това Spy Dialer ще уведоми другите потребители. 100% анонимно и номерът няма да бъде известен за това.

Друга опция е да “чуете гласовата поща” (“Hear Voicemail”). Значението може да е малко неясно, но това, което се случва е, че Spy Dialer набира номера. Ще чуете автоматично предварително записано съобщение от Spy Dialer плюс предварително записаната гласова поща на човека отсреща.

Когато изберете “Phone Spam” (телефонен спам) и кликнете “Search” (търси), ще видите дали Spy Dialer определя номера като спам. Ако номерът е бил докладван чрез “Report Call”, Spy Dialer ще ви покаже, че номерът е спам.

Опции за търсене в Spy Dialer
Резултати от търсене в Spy Dialer

Уебсайтът съдържа базова информация за това как работи услугата и как се събират данните. Освен това има секция с Често задавани въпроси, където ще откриете кратки въпроси и обяснения, които би трябвало да ви помогнат да разберете по-добра какво прави и как работи.

Функции

Проучвателно обаждане (spy dial) към номер

Едно от нещата, които можете да направите, е проучвателно обаждане към номер. Тази функция ви дава възможност да наберете непознат номер, който сте намерили на уебсайта. Получателят на този тип обаждане не може да проследи кой се е обадил. Ако вдигне, ще чуе автоматична гласова поща, която го информира, че са получили проучвателно обаждане.

Spy Dialer - търсене по хора

Допълнителни функции

Spy Dialer не предлага много допълнителни функции в сравнение с конкурентите си. Фокусира се най-вече върху обратно търсене на телефонни номера, но можете също така да търсите по име, адрес и имейл адрес.

Уебсайтът работи само с американски мобилни номера. Затова не можете да търсите международни телефонни номера.

Политиката за поверителност е създадена да защитава потребителите. Никаква лична информация не се споделя с трети лица.

Функция за премахване

Освен това има функция за премахване, която дава възможност на потребители от всички щати да изтрият личната си информация от базата данни.

Този процес е прост и лесен. Можете да изберете щата, в който живеете, и уебсайтът показва закона за защита на личните данни в съответния щат. След тази стъпка можете директно да се откажете или да проверите какви личнни данни има Spy Dialer за вас.

Spy Dialer - функция за премахване на личните ви данни

Клиентско обслужване

Ако се сблъскате с проблеми по време на целия процес, можете да се свържете с клиентското обслужване като попълните формуляр на сайта. Попълване необходимата информация и обяснявате проблема накратко.

Spy Dialer формуляр за контакти

Как могат потребителите да използват Spy Dialer?

Spy Dialer може да е много полезен за контактни центрове и сътрудници обслужване на клиенти, за да идентифицират обаждащия се по телефонния му номер, за да подобрят работната ефективност и ефикасност. Може да ви помогне да потвърдите самоличността на обаждащия се и да откриете допълнителна информация за контакти на клиент, който се свързал с екипа за обслужване, но не е оставил информацията си за контакт. Освен това можете да използвате Spy Dialer ако се е появила грешка в системата на телефонната централа и информацията за клиента не е запазена правилно.

Освен това, можете да предоставите допълнителна информация за обаждащия се, например местоположението му или друга информация за контакт. Бизнесите могат да използват тези данни за маркетингови цели или за целите на продажбите.

От друга страна, Spy Dialer може да ви помогне да идентифицирате човека, стоящ зад шегаджийски обаждания или други видове неуместни обаждания, с които служителите ви се налага да се справят. Идентифицирането и блокирането на тези хора ви помага да избегнете неудобни ситуации и да подобрите ефективността като се фокусирате единствено върху реалните клиенти.

Задължително е обаче да проверите законовите разпоредби на съответната държава или юрисдикция, за да избегнете проблеми. Като цяло, употребата на обратно търсене на телефонни номера е законна за бизнес цели, ако не се споделя или продава на трети страни без съгласието на клиента.

Представяне и потребителско изживяване

За няколко секунди уебсайтът показва информация, свързана с номера, въведен в полето за търсене.

Ако Spy Dialer открие номера, показва името, свързано с него. След това можете да изберете измежду няколко различни опции, за да получите допълнителна иформация. Ако кликнете върху “Phone Detail” (данни за телефонния номер), ще ви се покаже вероятното местоположение и типа на телефонния номер (фиксиран, мобилен или VoIP телефон, временен номер за еднократна употреба и т.н.).

Хубавото в Spy Dialer е, че работи и с VoIP номера, което е голям плюс в сравнение с някои от конкурентите на пазара.

Въпреки това има голяма вероятност да не откриете много номера. Това може да се дължи на възможността за премахване, която позволява на хората да изтрият личната си информация от базата данни на Spy Dialer, или може да се дължи на това, че Spy Dialer черпи информацията си от публичен източник, който не винаги е 100% точен и актуален. Затова е важно да имате предвид тези ограничения.

Spy Dialer - не са открити резултати

Едно от нещата, които е трудно да пропуснете, е броят реклами, които се показват на уебсайта. Това може да е много разсейващо, защото карат сайта да изглежда претрупан, което може да влоши потребителското изживяване.

Spy Dialer е наличен само под формата на уебсайт и в момента няма мобилно приложение.

Цени

Spy Dialer предлага всички тези функции безплатно. Няма допълнителни такси и не се предлагат абонаменти. Потребителите се насърчават обаче да проверят резултатите и в други доставчици на обратно търсене на телефонни номера или да използват тези доставчици за по-подробна информация.

Заключение

В заключение, уебсайтът е адаптивен и много лесен за употреба. Има доста обширна база данни и може да открие множество различни номера и информация, свързана с тях. Проверете обаче информацията, която ви предоставя Spy Dialer, за да сте сигурни, че резултатите са точни. Като цяло, това е чудесна безплатна опция, защото имате достъп до много информация без да плащате допълнителни такси.

Често срещани проблеми и затруднения

Spy Dialer не работи извън САЩ

За съжаление, Spy Dialer работи само с номера от САЩ, защото базата му данни е ограничена до Съединените щати.

Не мога да променя/редактирам информацията, която Spy Dialer има за мен.

Към момента това не е възможно. Единствената налична опция е да премахнете изцяло информацията чрез страницата “Remove my info” (премахни данните ми).

Spy Dialer не откри правилния номер

Често се случва услугите за обратно търсене на телефонни номера да не открият никаква информация за определен телефонен номер. Spy Dialer получава данните си от публична база данни, която не се обновява редовно. Затова е възможно да липсва информация. Spy Dialer също така предлага опция за премахване, която може да доведе до липса на информация за конкретен номер.

Product reviews

Advanced contact / chat widgets integration

Advanced contact / chat widgets integration

The article covers various topics related to LiveAgent Web Contact Cards, such as integration methods, prefilling customer information, and automatically enabling/disabling chat buttons during business hours. Additionally, it provides guidance on how to integrate the LiveAgent chat button into an Angular application and create a custom button with a hideable section. Overall, the article offers useful information for those looking to optimize their website for customer communication and marketing purposes.

Тикет системата е входяща кутия със споделен достъп с всички запитвания от вашите клиенти. Всички съобщения автоматично се превръщат в тикети.

Тикет система

Текстът описва системата за клиентска поддръжка на LiveAgent, която включва жизнения цикъл на тикетите и софтуерна поддръжка. Жизненият цикъл на тикетите може да бъде маркиран като "Нов", "Отворен", "Отговорен", "Приключен" или "Отложен". Общите разговори включват цялата история на обслужването на клиентите. Анализът на жизнения цикъл на тикетите позволява определянето на най-често срещаните видове тикети и техния бърз отговор. LiveAgent предлага софтуерна поддръжка и следене на всички действия във връзка с тикетите.

LiveAgent е чудесна алтернатива за HubSpot's Service Hub. Открийте нашият многофункционален канал с универсавен капацитет и най-бързият инструмент за чат на пазара.

Търсите Service Hub алтернатива?

LiveAgent е система за обслужване на клиенти, която се отличава с качество, бързина и голям списък от функции, включително чат, контактни форми и полезна информация. Потребителите изразяват доволството си от функционалностите, стабилната работа и добрата поддръжка и помощ при внедряването. Цената също е добра, което я прави предпочитан избор пред други системи като Zendesk и Freshdesk.

Интегрирането на Google Forms ви позволява лесно да управлявате формулярите от LiveAgent. Просто го интегрирайте чрез Zapier и започнете да печелите ползи.

Формуляри на Google

Хелп деск софтуерът LiveAgent предлага възможности за организиране на запитванията от клиенти в телефонната централа, включително етикети за обаждания. Интеграцията с Google контакти и календар позволява управление на контактите и спестява време и организация. Това може да помогне за намаляване на броя на пропуснатите обаждания и по-ефективна работа на операторите за успешен бизнес.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо