Отзив за Spokeo

Статията представя няколко отзива за различни софтуерни продукти, сред които Spy Dialer, HelpOnClick, TelefonBG и Odoo. Всяко от тези решения има своите функционалности и предимства, като цените им също варират. Като цяло, статията е полезен източник за хора, които търсят информация за софтуерни продукти.
Отзив за Spokeo
Compare Отзив за Spokeo with other in: How Отзив за Spokeo is doing on review portals
2.3
Average rating based on data from trusted review portals
2206 reviews

Spokeo е услуга за обратно търсене на телефонен номер, име, адрес на местоживеене и имейл адрес. Spokeo е наличен онлайн през уебсайт и мобилно приложение за Android.

Pricing
Starting from:
$ 19.95   на месец
Free trial: Yes
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
2.3
Потребителско изживяване
2
Цена
3
Употреба
2

Key takeaways

Pros

  • Много информация и отчети
  • Бързо търсене
  • Събира информация от хидяли различни източници, за да получи най-точни резултати

Cons

  • Няма налична безплатна информация
  • Неясни цени на сайта
  • Мобилното приложение
  • Наличен само в САЩ

Как да започнете работата си със Spokeo

На пръв поглед, уебсайтът изглежда професионален и можете да намерите много информация за компанията и услугите ѝ.

Първото нещо, което виждате когато посетите сайта, са четирите опции за търсене. Можете да търсите данни по име, адрес, телефонен номер или имейл адрес. Spokeo е базиран в САЩ, което означава, че приема само телефонни номера, регистрирани в САЩ и цялата информация е ограничена до Съединените щати.

Опции за търсене в Spokeo

Уебсайтът е лесен за навигиране и намира информацията, която търсите.

В зависимост от това, което търсите, можете да пуснете търсене като въведете данни в лентата за търсене.
Например, ако търсите на база на име, поставете цялото име на човека в лентата за търсене и кликнете “Search now”.

Търсене по име в Spokeo

След това въведете последно известното им местоположение. Въвдете град и щат и кликнете “Continue”. Ако не сте сигурни какво е било последното им местоположение, може да изберете “Not sure”. В този случай Spokeo ще има по-широк набор от възможности, което означава, че резултатите може да не са толкова точни.

След като направите това, можете да продължите към следващата стъпка.

Тук можете да изберете какъв тип данни искате да откриете. Изберете толкова, от колкото се нуждаете, и натиснете “Continue”. Може също така да пропуснете тази стъпка ако желаете. Ще трябва да въведете имейл адреса си, за да продължите напред.

Целият процес отнема само няколко минути и инструкциите на всяка стъпка са ясни и лесни за следване. Не забравяйте, че Spokeo доставчик на платена абонаментна услуга, което означава, че ако не сте абонирани, няма да имате достъп до подробен отчет.

Единтвеното нещо, което беше трудно за откриване, беше информацията за цените и различните абонаменти, които Spokeo предлага. Когато натиснете “Sign up”, са налични един тип цени, а другият тип е най-долу на страницата в “Try Enterprise”.

Можете също да откриете Помощния център на сайта на Spokeo. Той включва често задавани въпроси и възможност за свързване с поддръжката.

Функции

Освен простото търсене, Spokeo предлага множество допълнителни функции. Можете да достъпите информацията за контакт, лични данни, история на местоположението, членове на семейството, криминални досиета, социални медии и други.

Допълнителни функции на Spokeo

Допълнителните функции ще се появят при търсене. Ще можете да видите какви разширени доклади са свързани с търсенето. Важно е да отбележим обаче, че тези функции са налични само за абонати.

Spokeo е достъпен през уебсайт или мобилно приложение. В момента обаче приложението е налично само за Android.

Актуализации

Spokeo предлага актуализации за отчети, които сте закупили в миналото, така че винаги ще имате достъп до най-новата информация. Дори и ако базата данни не е успяла да намери резултати по време на тъсенето ви, ще можете да видите нова информация и отчети след актуализация.

Spokeo - Бъдете в час

Правото на отказ

Можете да забраните на Spokeo да събира личните ви данни по всяко време. Трябва да попълните формуляр за заявка на уебсайта им. След това заявката ви ще бъде обработена и данните ви ще бъдат премахнати от базата им данни. Този процес отнема около 24-48 часа, в зависимост от количеството обработвани данни.

Право на отказ в Spokeo

Клиентско обслужване

Spokeo предлага различни начини да се свържете с клиентското им обслужване ако имате някакви проблеми или се нуждаете от помощ. Има опция за лайв чат, както и имейл и телефонен номер, които можете да използвате.

Когато превъртите надолу до края на основната страница и кликнете “Посети помощния център” (“Visit Help Center”), линкът ще ви отведе до страницата на помощния им център. Там има някои често задавани въпроси, които могат да ви помогнат да откриете отговорите на въпросите си. Ако не можете да откриете това, което търсите, можете да кликнете “Свържи се с екипа ни за клиентско обслужване” (“Contact Our Customer Care Team” ) и да използвате един от трите начина да се свържете с тях.

Клиентско обслужване на Spokeo

Как могат контактните центрове да използват Spokeo?

Контактните центрове и сътрудниците обслужване на клиенти могат да използват Spokeo за обратно търсене на номера, за да идентифицират обаждания от непознати номера, шегаджийски обаждания или за да получите допълнителна информация като адрес, имейл, профили в социалните медии и други. Можете да използвате тази информация за студени обаждания и други дейности по маркетинг и продажби.

Spokeo може да ви помогне да откриете липсващата информация ако има грешка в системата на телефонната ви централа. Не забравяйте обаче, че информацията не винаги е точна и актуална.

За да избегнете правни проблеми, винаги проверявайте законите и разпоредбите на конкретната юрисдикция преди да използвате услуги за обратно търсене на телефонни номера. Тези услуги обикновено са законни за бизнес и маркетингови цели ако информацията не бъде продадена или споделена с трети страни без съгласието на клиента.

Представяне и потребителско изживяване

След като напишете телефонен номер в лентата за търсене на целевата страница, Spokeo започва да генерира резултати и да търси цялата информация, налична в базата данни. Този процес отнема само няколко секунди.

Обратно търсене на телефонен номер в Spokeo

Точността зависи от много фактори и никой доставчик не може да гарантира 100% правилни резултати. Spokeo получава данни от хидяли източници, което повишава шанса за точни резултати. Източниците на Spokeo включват лизензирани публични данни. Имайте предвид обаче, че тези публични източници може да съдържат някои неактуални данни.

Данните се визуализират бързо с функцията за обратно търсене на телефонни номера. Въпреки това беше разочароващо, че след като Spokeo идентифицира непознатия номер, всички резултати са блокирани и изискват да станете член или да платите допълнителна такса за единичен доклад.

Други отзиви от клиенти твърдят, че дори след заплащане за информацията, данните са непълни и не са си заслужавали платената сума.

Сред позитивите е 7-дневният безплатен тестов период, който ви позволява да тествате услугите им преди да решите да се абонирате.

Ако свалите приложението Spokeo, то ви дава възможност да блокирате нежелани телефонни номера. За да блокирате номера, трябва да го въведете, да кликнете върху трите точки до “More” и да изберете “Block All Calls” (“Блокирай всички обаждания”). Ако искате да премахнете блокирането на номера по-късно, можете да кликнете отново върху трите точки и да изберете “Unblock All Calls” (“Премахни блокирането на всички обаждания”). Тази функция обаче не е налична на уебсайта им.

Цени

За разлика от много други доставчици на обратно търсене на телефонни номера, Spokeo не предлага безплатна версия. Въпреки че ви позволява да въведете номер в лентата за търсене, всички резултати са заключени докато не заплатите. Абонаментните планове и цените не са лесни за намиране на уебсайта, тъй като не са на едно място. Затова може да изпитате затруднения да ги намерите.

Абонаментни планове

Можете да изберете 3-месечен абонаментен план, който струва $44,85 наведнъж, което се равнява на $14,95 на месец. След това ще бъдете таксувани на всеки три месеца.

Другата опция е месечен абонамент, който струва $19,95 на месец. С тази опция ще бъдете таксувани всеки месец, освен ако не прекратите абонамента си.

Абонаментни планове на Spokeo

Бизнес абонаментен план

Бизнес абонаментният план струва $69,95 и включва до 500 доклада на месец. Той дава достъп до информация като телефонни номера, пълни адреси, имейл адреси, история на местоположението, криминални досиета и други данни.

Бизнес абонаментен план на Spokeo

БЕЗПЛАТЕН тестов период

Spokeo предлага 7-дневен безплатен тестов период, както и закупуването на единичен доклад на цена $0,95. Трябва обаче да внимавате когато се абонирате за безплатния тестов период, защото ако не го прекратите след първите 7 дни, ще бъдете таксувани $24,95. Това се случва, защото трябва да дадете данните на банковата си карта дори и когато се регистрирате за безплатния тестов период.

Безплатен тестов период на Spokeo

Заключение

Spokeo предлага разнообразни функции, които би трябвало да ви дадат по-подробна информация за човека, когото търсите. Уебсайтът генерира данните бързо и без проблеми. Цялата информация обаче е скрита докато не заплатите. Предлага се безплатен тестов период. Това е удобна възможност да пробвате услугите им преди да решите да се обвържете.

Услугите на Spokeo са налични само в САЩ и работят само с телефонни номера от САЩ

Често срещани проблеми и затруднения

Spokeo не откри номера, който търся

Това е често срещан проблем когато става въпрос за услуги за обратно търсене на телефонни номера. Spokeo черпи данните си от публични източници, които събират информация за физически лица. Тези източници може да са неактуални или да включват невярна информация. Втората причина е възможността за отписване на данни, която Spokeo предлага. Всеки може да премахне информацията си от базата данни. След това данните вече няма да са налични при търсене.

Не мога да редактирам информацията си в Spokeo

В случай, че откриете, че информацията, която Spokeo има за вас, е грешна, единствената възможност е да премахнете всичките си данни. В момента Spokeo не предлага възможност за редактиране на докладите.

Product reviews

Прогнозни оценки за удовлетвореността са мярка за това дали тикетът е вероятно да получи положителен или отрицателен рейтинг на удовлетвореност.

Прогнозни оценки за удовлетвореността

LiveAgent е компания, която предлага софтуерни решения за клиентско обслужване, включително VoIP телефонни системи, софтуер за самообслужване и системи за управление на оплаквания. Компанията има партньорски програма и предоставя уебинари и тестове за скорост на писане. Има контакти за продажби на няколко места и предлага бюлетин с последните новини и намаления.

Reviews - Reverse Phone Lookup - Obratno Tarsene Na Telefonni Nomera

Reviews - Reverse Phone Lookup - Obratno Tarsene Na Telefonni Nomera

В тази статия са разгледани няколко фактора, които да се има предвид при избора на услуга за търсене на номера. Въвеждат се понятия като лесната за употреба, обхвата на наличната информация, цената, поверителността и сигурността, доброто клиентско обслужване и точността. Важно е да се има представа за тези фактори, за да се избере правилната услуга, която да отговаря на нуждите на потребителя.

Искате да научите повече за базата знания на Apptivo? Разгледайте статията ни, за да разберете как работи и как се представи на тестовете ни.

Отзив за базата знания на Apptivo

Текстовият редактор е функционален и предлага възможности за филтриране и създаване на нова статия. Редакторът има стандартни опции за редакция и форматиране на текста, възможност за добавяне на изображения, но не и видеоклипове. Отсъствието на опция за оразмеряване на изображенията е проблем. Статиите не могат да се съхраняват в категории или папки.

Оценката на удовлетвореността на клиентите е чудесен начин на видите ефективността на Вашите агенти. Само клиентите могат да предоставят рейтинга. C LiveAgent клиентите са доволни.

Оценка на удовлетворенотта на клиентите

Текстът предлага три основни принципа за обслужване на клиенти - отговаряне на техните нужди, индивидуален подход и съпричастност. Можете да получите поддръжка чрез чат, както и да се регистрирате за достъп до речник. Рейтингът за удовлетвореност на клиентите показва колко са доволни клиентите от обслужването. Клиентите могат да дадат оценки и коментари, като това е страхотен начин да се измери ефективността на агентите. За да подобрите рейтинга си за удовлетвореност на клиентите, трябва да развиете обслужването си и да внимавате индивидуално към всеки клиент.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо