Автоматични обратни обаждания до Вашите клиенти

Дайте възможност на клиентите си да поискат автоматично обратно повикване, ако линията е заета, ако няма налични агенти, които да вземат своето обаждане, или ако те просто искат да бъдат извикани обратно по-късно.

Системата ни за обратно повикване на опашката спестява мястото на клиента на линия и когато те са в предната част на опашката, системата автоматично ги връща обратно.

Подобрете изживяването на клиентите си с нашия телефонен център за обратно повикване софтуер днес.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
IVR & CALLBACK FEATURE DEMO | LiveAgent | Live Agent03:38Youtube video: IVR & CALLBACK FEATURE DEMO | LiveAgent
Live Agent

Call център софтуер с функция за обратно повикване

LiveAgent call център софтуер предлага функция за обратно повикване като част от своята IVR (интерактивна гласова реакция) способност. Вместо да чакат на изчакване, клиентите ви вече могат да поискат обратно повикване, като натиснат един бутон.

Няма нужда да чакате, нито да се притеснявате, че ще загубите мястото си на опашка. LiveAgent ще се обади на клиента автоматично, след като се появи в предната част на опашката.

Предимствата на автоматичните обратни обаждания

С call центъра за повикване на LiveAgent обратно повикване, агентите ви няма да трябва да следят за искания обратно повикване ръчно. Вградената ACD (автоматично разпределение на обажданията) функционалност работи в синхрон с нашата мощна IVR система за автоматично запазване на номера на обаждащия се и място в опашката, в допълнение към автоматично набиране на номера на обаждащия се и присвояване на повикването към съответния агент.

Business woman walking and holding a mobile phone

Предложете на клиентите си възможност да получат обратно обаждане от екипа на центъра за контакт, вместо да чакат задържане. Като сте внимателен за времето си, ще намалите процента на изоставяне на обажданията си и ще видите увеличение на цялостната удовлетвореност на клиентите си

Definition of good customer service

Клиентите очакват безпроблемно преживяване всеки път, когато се свързват с поддръжката на клиенти. Като им предоставите опция за автоматично обратно повикване, можете да им осигурите безпроблемно обслужване. Намалете усилията на клиентите днес, като същевременно подобрите удовлетвореността на клиентите и лоялността към вашата марка.

Как работи функцията за автоматично обратно повикване?

За да започнете да използвате услугата за автоматично обратно повикване, просто създайте IVR скрипт, който включва опцията за обратно повикване.

Customer support agent chatting live with client

Разходно-ефективен софтуер за кол център

Софтуерър callback кол център е рентабилно решение за бизнеси с всякакви размери. При автоматичните обратни обаждания ще са необходими по-малко агенти на контактния център, за да отговорят на обажданията, тъй като обемите на обажданията няма да са толкова високи.

Автоматичните обратно повикване създават повече възможности за продажби

Не пропускайте потенциалните възможности за продажби, просто защото клиентите ви не могат да се свържат с Вас. С автоматичните обратно повикване клиентите Ви ще бъдат по-малко разочаровани и ще се откажат от телефонните си обаждания. Като им дадете възможност да поискат автоматично обратно повикване, можете да генерира повече продажби и да подобрите удовлетворението на клиентите едновременно.

Customer service automated callback by LiveAgent
Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software

More insights about usage statistics

Съберете повече информация за услугата, която предоставяте. Нашите надеждни функции за отчитане за отчитане показват статистически данни за вашия виртуален център за обаждания, включително пропуснати и отговори на обаждания, продължителност на обажданията, назначени агенти и др.

Със софтуера на Contact Center на LiveAgent, има безкрайни опции за отчитане. Сегментирайте данните по ден, седмица, месец или персонализиран период от време и създайте графика или диаграма, която най-добре отговаря на нуждите Ви. С по-голяма информираност сте за услугата, която предоставяте, толкова повече можете да подобрите и увеличите удовлетвореността на клиентите и лоялността.

Функции на софтуера за обратно повикване

Customer service automated callback by LiveAgent

LiveAgent’s automatic callback function holds your customer’s place in line. They can hang up with the knowledge that their number is retained, their place in queue secure, and their callback imminent.

Live chat for business by LiveAgent

Многоканален екран на сътрудник

Нашият софтуер за контактен център предлага единен мултиканален агент на работния. С LiveAgent, агентите на вашия контактен център имат достъп до всички заявки от различни канали (социални медии, чат на живо, имейл, телефон) в един интерфейс.

LiveAgent Time Rules Overview

Настройте правила за автоматизация, за да подобрите производителността и работния поток на агента си. Правилата за автоматизация могат да бъдат използвани за автоматично изпращане на имейли за проследяване, добавяне на етикети (обратно повикване) към билети и др.

Call routing in LiveAgent

Софтуерът LiveAgent кол център за повикване е оборудван с ACD функционалност, за да се гарантира безпроблемно прехвърляне на повиквания и превъзхождащи клиентско изживяване. Нашата ФУНКЦИЯ ACD автоматично насочва обаждащите се към най-подходящия агент/отдел въз

Нашият уеб базиран кол център е оборудван с мощен IVR система, която е готова да изпълни сложни IVR дървета. Системата IVR е достатъчно лесна за използване за начинаещи, но достатъчно здрава, за да задоволи нуждите на професионалните кол центрове.

Inbound and Outbound Call Center Software by LiveAgent

Системата за автоматично обратно повикване на LiveAgent поема всички тежки повдигания, като гарантира, че агентите могат да продължат да отговарят на обаждания без прекъсване. Когато клиент поиска обратно повикване и те се до предната част на опашката за повиквания, системата автоматично ще набере номера си и да го свърже към съответния агент на контактен център.

Call recording by LiveAgent

Софтуерът LiveAgent кол център автоматично записва всеки входящ и изходящ разговор. Системата може да съхранява записи на разговори, които могат да се използват за осигуряване на качеството, обучение, плавни ръчни билети или правни цели.

LiveAgent's Ticket Customer insights - CRM

Изгледът на liveAgent за хибриден билет гарантира, че агентите на центъра за контакт могат да следват пътешествието с разрешаване на проблеми на клиента в множество канали, докато остават в една и съща нишка на билета. Хибридните потоци от билети помагат на агентите да предоставят проникновени и персонализирани отговори, които помагат за подобряване на удовлетвореността на клиентите и лоялността.

Вижте какво може да направи автоматичният софтуер за обратно повикване за Вас

Насладете се на безплатен 14-дневен пробен период на LiveAgent, за да видите какво може да направи нашето виртуално уеб базирано решение за вашия бизнес и клиентска поддръжка, продажби и маркетинг екипи.

Над 3000 отзива Trustpilot GetApp G2 Crowd

Ние предлагаме много повече от просто автоматизиран софтуер за обратно повикване

В допълнение към пълноценен кол център софтуер, LiveAgent е едно гише за обслужване на всички неща.

LiveAgent helpdesk tour

Свържете всички ваши акаунти в социалните медии с нашия софтуер за контактен център, за да подобрите производителността на агента и да защитите данните на клиента си. Софтуерът за помощ на LiveAgent се интегрира с Instagram, Twitter, Facebook, Facebook Messenger и Viber.

Proactive chat invitation in LiveAgent

Софтуерът на LiveAgent helpdesk разполага с най-бързия чат на живо джаджа на пазара. Насладете се на разширени функции като проактивни чат покани, офлайн формуляри, формуляри преди чат, както и изглед на въвеждане в реално време, който ви позволява да видите какво пише клиентът в полето за чат, преди да удари изпращането. Възможностите за контактен център на LiveAgent на live chat на Live ще ви помогнат да подобрите ангажираността на клиентите, да увеличите продажбите и да повишите удовлетвореността на клиентите едновременно.

LiveAgent helpdesk tour

Опростявайте всички клиентски заявки в централизирана система за обслужване на всички агенти на многоканален агент с нашия софтуер за продажба на билети. . Присвояване на билети към различни отдели и агенти и организиране на всяка заявка според етикети, приоритет или дата на получаване. Вижте пътя на всеки клиент за решаване на проблема от началото до края, през различни канали за поддръжка и в контекстно-богат формат с нашия хибриден поток билети.

LiveAgent - What is knowledge base software?

Създайте и създайте своя база данни от знания, като използвате редактора на WYSIWYG (Това, което виждате, е това, което получавате). Подобряване на удовлетвореността на клиентите, като предоставяте на клиентите си инструменти за самопомощ, като например “как се статии”, “ЧЗВ” или форуми.

Извлечете максимума от Вашата система за обратно повикване на опашката

LiveAgent уеб базиран телефонен център софтуер предлага много повече от просто опашка обратно повикване.

Person drafting the integration flow

Софтуерът на LiveAgent helpdesk е пълен с над 200 полезни функции, които ще ви помогнат да рационализират работния поток на вашия агент и да се възползвате от догадката за обслужване на клиентите. Подобрете представянето на агента си с LiveAgent днес.

Android and iOS mobile apps of LiveAgent

Нашият софтуер за контактен център е проектиран да работи добре с други приложения Интегрирайте вашите предпочитани с нашия софтуер за кол център, за да постигнете максимална ефективност на агента, както и цялостен преглед на профила на всеки клиент, пълен с предишни покупки и взаимодействия с вашия бизнес.

Person speaking multiple languages

Нашата основна цел е вашият успех. Поддръжка на клиенти LiveAgent е достъпна 24/7, 365 дни в годината на множество комуникационни канали, включително Twitter, Facebook, Instagram, електронна поща, чат на живо, нашия портал за клиенти или телефона. Викай ни когато имаш нужда от нас, ще се радваме да помогнем. Предлагаме и поддръжка на различни езици ако имате нужда от нея.

Agents building customer support portal

Безкрайни опции за персонализиране

Софтуерът LiveAgent за обратно повикване е създаден с гъвкавост, мащабируемост и екипно сътрудничество в ума. Тъй като всеки бизнес (независимо от размера си или индустрията, в който се намира) има различни нужди, нашият център за контакт е напълно приспособим.

Нашият софтуер може да бъде мащабиран за операции от всякакъв размер и каквато и да е цел, независимо дали вашият контактен център е специализиран в обслужването на клиенти, изходящите продажби, или и двете. Нашите професионални консултанти или технически персонал могат да ви помогнат в създаването на най-ефикасното и ефективно софтуерно решение, което да отговаря на вашите нужди.

LiveAgent модерна, достъпна, &- лесна за използване система за обратно повикване на опашката

Security lock and badge

Софтуерът на Contact Center LiveAgent е съвместим с GDPR, Google OAuth Verified, шифрован HTTPS и съхранява клиентски данни в съвместими с Tier-III+ или IV DSS или PCI DSS, SSAE-16 или ISO 27001 съоръжения.

Person organizing information into tickets

Софтуерът liveAgent кол център е напълно базиран на облак. Достъп до мощните функции за автоматично обратно повикване на вашия контактен център с лекота всеки ден.

Woman holding PlayStation gaming controller in hands

Нашият софтуер за мултиканален кол център спечели над 20 награди само през 2020 г., благодарение на своите всемогнени възможности, мощен crm и усъвършенствани CRM интеграции. Открийте как LiveAgent създава безпроблемни преходи от един канал към друг днес.

Customer support agent chatting live with client

LiveAgent кол център софтуер се предлага на freemium модел ценообразуване . Предлагаме безплатен телефонен център софтуер, както и разширена платена версия, която включва автоматични обратно повикване. Нашият платен телефонен център софтуер се предлага на достъпна цена. Плащайте по-малко и получавате повече стойност с LiveAgent днес.

Предоставяне на персонализирани изживявания

Дайте на клиентите си възможност да се свържат с вас чрез предпочитаните от тях канали за поддръжка. Независимо дали става въпрос за чат на живо, имейл, глас, видео, социални медии или уеб чат, LiveAgent е готов да достави безпроблемното многоканално клиентско изживяване, което клиентите очакват.

Предоставяйте високо персонализирани, добре запознати и богати на контекст услуги с нашата система за обратно повикване и се наслаждавайте на подобрени дълготрайни взаимоотношения с клиентите, по-висока удовлетвореност на клиентите, подобрена лоялност на клиентите и повече възможности за продажби.

 

LiveAgent CRM integrations
Live chat for business by LiveAgent

Предоставяне на несравнимо обслужване с LiveAgent обратно софтуер

Вземете нашия всепризнат мултиканален кол център за повикване на софтуера за завъртане. Тествайте нашите мощни IVR и CRM интеграции, за да откриете как можете да предоставите безпроблемна работа на клиентите във всички канали за услуги. Поискайте демо или създайте безплатен 14-дневен пробен период, за да видите всичко, което софтуерът на центъра за обаждания liveAgent може да предложи.

Какво мислят клиентите ни?

 • Partly

  Роман Бош

  Partly

  Удоволствие е да имаме страхотен портал, подобряващ обслужването на нашите клиенти

 • HostingAdvice.com

  Кристин Пройслер

  HostingAdvice

  LiveAgent дава възможност на нашите сътрудници да предоставят по-добра, по-бърза и по-точна поддръжка.

 • covomo

  Карл Дитерих

  Covomo

  LiveAgent ни помогна да постигнем 2 важни цели: повишаване на удовлетвореността на клиентите и продажбите.

 • HEWO

  Хендрик Хенце

  HEWO Интернет маркетинг

  Използваме LiveAgent от август и сме наистина доволни от него.

 • WebMaster Deals

  Разван Сава

  Webmaster Deals

  Откакто използваме LiveAgent времето за реакция се подобри с 60%.

 • XperienceHR

  Тараш Бака

  XperienceHR

  Нашият процент на реализация на платени клиенти се покачи с 325% през първия месец, в който настроихме и започнахме активно...

 • TAZAR Group

  Андрей Фтомин

  TAZAR Group

  Трябва да кажа, че Никога не съм имал опит с такъв професионален подход към клиентите.

 • The Workplace Depot

  Мат Джеийнвей

  The Workplace Depot

  Считаме, LiveAgent за най- доброто решение досега.

 • CSI Products

  Viviane Carter

  CSI Products

  Ние използваме LiveAgent за всички наши ecommerce уеб сайтове. Този инструмент е лесен и увеличава нашата продуктивност.

 • Lucky Bike

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Заедно с LiveAgent ние можем да предложим пълно обслужване на нашите клиенти независимо къде са

 • Projure

  Йенс Малмквист

  Projure

  Препоръчвам LiveAgent на всеки един, който се интересува от това, как да подобри своето клиентско обслужване и да го направи...

 • Websignal

  Катана Александру

  Websignal

  Сигурна съм, че щяхме да прекарваме 90% от деня си в подреждането на имейли, ако нямахме LiveAgent.

 • All British Casino

  Ян Виенк

  All British Casino

  С LiveAgent сме в състояние да поддържаме нашите играчи щастливи, като им предлагаме по- ефикасна поддръжка, в резултат на по...

 • Norske Automaten

  Алан Бьеркан

  Norske Automaten

  LiveAgent е надежден, на разумна цена и е просто страхотен избор за всеки един забързан онлайн бизнес!

 • Study Portals

  Сиси Бьотхер

  Study Portals

  Харесва ни, защото е лесен за употреба и предлага страхотна функционалност, като полезни характеристики за докладване.

 • TypoAssassin

  Петер Конинг

  TypoAssassin

  Обичаме LiveAgent - помага ни да поддържаме нашите клиенти по лесен начин.

 • Factorchic

  Аранзазу Ф

  Factorchic

  Харесва ни да предлагаме на нашите клиенти най- доброто преживяване при поддръжката. Затова избрахме LiveAgent.

 • MyFutureBusiness

  Рик Нуске

  MyFutureBusiness

  От настройката до постоянната поддръжка и всички останало помежду, екипът на LiveAgent продължава да впечатлява.

 • 123 Nakup

  Войтех Калексений

  123-Nakup

  LiveAgent ни спестява ежедневно стотици ценни минути, спомагайки за това, нашето клиентско обслужване да бъде ясно и подредено.

 • Betconstruct

  Рафаел Кобалян

  Betconstruct

  Неограничен брой агенти, имейл, социална медия и телефонна интеграция. Всичко това за по-малко отколкото сме плащали с нашия предишен доставчик.

 • Atomer

  Мартин Другай

  Atomer

  Използваме LiveAgent от 2013 г. Не можем да си представим работота без него.

 • AVMarket

  Иван Голубович

  AVMarket

  Това е рентабилно решение, което може да Ви помогне при голям обем от искания за поддръжка по различни канали.

 • Езиков център Antalya Consulting

  Рустем Гимаев

  Езиков център Antalya Consulting

  Толкова трудно беше да се управляват имейл отговорите от Outlook. Сигурни сме, че с LiveAgent ще бъде отговорено на всеки...

 • tekRESCUE

  Ранди Брайън

  tekRESCUE

  LiveAgent е страхотен. За много кратък период започна да функционира гладко, само за няколко минути и без усилия.

 • Marietta Corporation

  Тимоти Г. Кейс

  Marietta Corporation

  Горещо препоръчвам продукта LiveAgent, не само като алтернатива на Kayako, но и много по- добро решение с добавена стойност.

 • eFortuna

  Михаела Теодореску

  eFortuna

  Екипът по поддръжката отговаря винаги своевременно с бързи за изпълнение решения.

 • TrustPay

  Хилда Андрейковичова

  TrustPay

  Помага за категоризирането на естеството на тикетите и проследява по статистически начин, от какво най-много се нуждаят нашите клиенти.

 • Nay

  Александра Данишова

  Nay

  Използваме LiveAgent като страхотен инструмент за комуникация с клиентите.

 • m:zone

  Самуел Смахел

  m:zone

  LiveAgent ускори нашата комуникация с клиентите и ни предостави, също така опция за чат с тях.

 • Volterman

  Дейвид Чандлър

  Volterman

  Нужно е само да поставите- LiveAgent води пред всички останали, дори и с по- високите си ценови показатели.

Related Articles to Обратни обаждания
Използвайки LiveAgent, бизнесите могат да подобрят клиентското обслужване чрез реферален маркетинг и онлайн чат. Функциите включват SLA мониторинг, адаптация на езика и награди. LiveAgent също предлага уебинари за преглед на функциите и най-добри практики.

MMS от Meta – реч към текст и текст към реч

Използвайки LiveAgent, бизнесите могат да подобрят клиентското обслужване чрез реферален маркетинг и онлайн чат. Функциите включват SLA мониторинг, адаптация на езика и награди. LiveAgent също предлага уебинари за преглед на функциите и най-добри практики.

Таблото с информация помага на агентите да са в час с най- важната информация в компанията. Свържете се с нас за повече информация.

Табло за управление

Текстът разглежда начини за подобряване на обслужването на клиенти с помощта на игрова механика, като мониторинг на SLA, адаптация на езика, клиентски портали, награди и значки, прикачени файлове в статии, предложения за обратна връзка, форуми, множество бази данни и търсачки. Тези методи целят подобряване на работата на служителите и създаване на по-добро клиентско изживяване.

Videos - Otziz Za Telefon Poly Edge B20

Отзив за телефон Poly Edge B20

Videos - Otziz Za Telefon Poly Edge B20

Videos - Otziv Za Ip Telefon Sangoma S305

Отзив за IP телефон Sangoma s305

Videos - Otziv Za Ip Telefon Sangoma S305

Всички взамодействия, които клиентите имат с компанията и нейните услуги и продукти се групират като опит за клиентите. Научете повече за клиентския опит.

Клиентски опит

Подобрете комуникацията с клиентите и изградете добра репутация. LiveAgent предлага решения за обслужване на клиенти и повишаване на удовлетворението.

Адресът на отдела за обслужване е имейл адрес, чрез който клиентите ви могат да се свържат с вас, когато имат нужда от помощ. Адресът на отдела за обслужване е съставен от ключови думи като info и т.н.

Адрес на отдела за обслужване

Създаването на контактни полета помага на компаниите да персонализират маркетинга и обслужването на клиентите. LiveAgent предлага персонализиран статус за тикети и самообслужване. Обучението на служителите за клиентско обслужване е от съществено значение за успешните бизнеси. Адресът на отдела за обслужване е имейл адрес, по който клиентите могат да получават помощ.

You will be
in Good Hands!

Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

Насрочете демо

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

Close
Schedule a demo
Schedule a one-on-one call
 • How to achieve your business goals with LiveAgent
 • Tour of the LiveAgent so you can get an idea of how it works
 • Answers to any questions you may have about LiveAgent
Насрочете демо
Start Free Trial x