woman writing down informations displayed on laptop screen

Списък с директории за всеки стартъп

Ако започвате нов бизнес, е важно да започнете добре. Един от най-добрите начини е да добавите стартъпа си в подходящите директории.

Създали сме списък с най-добрите бизнес директории, в които да добавите стартъпа си. Използвайки тези ресурси, ще дадете на бизнеса си най-добрия шанс за отличен старт.

Списък с директории по рейтинд на домейна

Има различни директории, в които можете да добавите статъпа си. Ето някои от най-добрите:

Име на сайтаURLРейтинг на домейна (DR)
1.Trust Pilot

https://www.trustpilot.com

94
2.SourceForge

https://sourceforge.net

92
3.Capterra (Gartner)

https://www.capterra.com

90
4.ProductHunt

https://www.producthunt.com/

90
5.AngelList

https://angel.co/

90
6.Clutch

https://clutch.co/review

88
7.GeekWire

http://geekwire.com/startup-list/

86
8.FinancesOnline

http://www.financesonline.com

85
9.Tech In Asia

https://www.techinasia.com/

84
10.G2 Crowd

https://www.g2crowd.com/

84
11.Software Advice (Gartner)

https://www.softwareadvice.com/

84
12.SiteJabber

https://www.sitejabber.com/

83
13.GetApp (Gartner)

https://www.getapp.com/

82
14.Trustradius

https://www.trustradius.com

81
15.ProgrammableWeb

https://www.programmableweb.com/

80
16.AppSumo

https://appsumo.com/

80
17.AlternativeTo

https://alternativeto.net/

79
18.Reseller Ratings

https://www.resellerratings.com/

79
19.StackShare

https://stackshare.io/

79
20.e27

https://e27.co/

78
21.ActiveSearchResults

http://activesearchresults.com/

78
22.Add URL

http://addurl.nu/suggest-listing.php?cid=0

78
23.American Inno

http://americaninno.com/post-a-startup/

77
24.Software Suggest

https://www.softwaresuggest.com/

76
25.EU-startups.co

https://www.eu-startups.com/

75
26.Exact Seek

https://www.exactseek.com/

75
27.CrozDesk

https://crozdesk.com/

74
28.Webwiki

https://www.webwiki.com/

74

Защо е важно да присъствате в директории

Когато стартирате бизнес, е важно да се възползвате от всяка възможност, за да се разчуете. Директориите са чудесен начин бизнесът ви да достигне до голяма аудитория и да достигнете много потенциални клиенти.

Освен че осигуряват полезни обратни линкове към уебсайта ви, присъствието в директориите подобрява позицията ви в електронните търсачки. Това е така, защото директориите често имат висок авторитет, което може да ви помогне да подобрите репутацията на уебсайта си.

Присъствието в директория може също така да ви помогне да изградите доверие. Когато клиентите ви видят, че присъствате в реномирана директория, ще са по-склонни да работят с вас.

Ако не се възползвате от директориите, изтървате ценна възможност да рекламирате бизнеса си. Това означава да изгубите потенциални клиенти и продажби, както и да влошите позицията си в електронните търсачки.

Кой може да се възползва от списъка с директории за стартъпи

 • Изпълнителни директори на стартъпи

Ако сте изпълнителен директор на стартъп, трябва да достигнете възможно най-много хора. Като добавите стартъпа си към директории, можете да достигнете по-широка аудитория и успешно да продавате бизнеса си.

 • Маткетолози

Директориите са чудесен алтернативен начин да достигнете потенциални клиенти. Като се възползвате от тези ресурси, ще си гарантирате, че усилията ви ще имат по-голямо влияние.

 • Специалисти по бърз растеж

Специалистите по бърз растеж винаги търсят нови възможности да рекламират бизнеса си. Директориите предлагат чудесен начин да достигнете потенциални клиенти и да разрастнете бизнеса си.

Разгледайте списъка с директории за стартъпи

Списъкът с директории за стартъпи трябва да ви помогне да започнете да рекламирате бизнеса си. Благодарение на това детайлно ръководство, ще улесните клиентите да ви намерят във всяка директория.

Списък с директории за всеки стартъп

Trustpilot е дигитална платформа, която дава възможност на клиентите да оставят отзиви за бизнеси, от които са закупили продукти, получили са услуга или в които са се свързали с клиентското обслужване. Как да бъдете добавени към сайта?

Вижте някои от отзивите, които обощават клиентското изживяване в LiveAgent.

Trustpilot homepage

Създайте профил

Ето линк към уебсайта: създайте безплатен профил в TrustPilot

Въведете данни

Добавете уебсайт, име на компанията, длъжност, работен имейл и т.н.

Потвърдете бизнес профила си

Потвърдете работния си имейл и активирайте профила, задайте парола и сте готови.

Персонализирайте бизнес профила си

След като завършите профила си, можете да го персонализирате, за да отговаря на нуждите на бизнеса ви. Добавете логото си и въведете общата информация на компанията си и данните за контакт.

Забележка: Ако управлявате бизнес, който има множество локации и искате отделни отзиви за всяка от тях, изберете отзиви по локация.

Кандидатствайте за бизнес категория

Като зададете категория на бизнеса си, ще улесните клиентите си да ви намират и да оценят какво можете да предложите в сравнение с подобни компании.

Изпратете покани

След като сте настроили профила си, сте готови да започнете да изпращате покани, за да получите отзиви. Изпращането на Базова покана е лесен начин да започнете.

Изпратете на клиентите си линк през имейл услугата си, който ще ги отведе до бизнес страницата ви в Trustpilot. За метод на изпращане на покани с повече възможности, помислете за интеграция на TrustPilot с eCommerce или Automatic Feedback Service.

Това е уеб услуга, която дава възможност на потребителите да контролиран и управляват софтуерни проекти с отворен код, както и да проучват бизнес програми. Освен това е отлична платформа ако се опитвате да научите повече за различни SaaS решения. Като кликнете тук, можете да намерите подробен преглед на хелп деск софтуер, наличен на пазара.

Поискайте да бъдете добавени

SourceForge homepage

Това е линк към формуляра.

Добавете информация за компанията ви

В полето “описание” опишете бизнеса си в едно-две изречения. Не забравяйте да включите информация, която се отнася до потребителите, т.е. най-важните функции.

Добавете лого

Най-добре квардарно изображение с високо качество, формат JPG, GIF или PNG.

Изберете типа на аудиторията си

За кого е предназначен продукта?

Добавете допълнителна информация

Попълнете информация за запитвания, цени и възможност за демонстрация. Изберете какво обслужване получават клиентите ви (напр. 24/7, в работно време, онлайн). Можете също така да опишете интеграции и поддържани платформи, както и възможностите за обучение.

Изпратете формуляра

След като сте попълнили формуляра, кликнете “Изпрати”. Член на екипа им ще се свърже скоро с вас, за да обсъди добавянето на компанията ви в SourceForge.net.

В качеството си на онлайн пазар, Capterra свързва купувачите с продавачите на софтуерни технологии. Компанията помага на милиони потребители да намерят най-добрите софтуерни решения. В примера тук можете да видите, че предоставя множество ценни детайли, както и отзиви от потребители.

Capterra homepage

Регистрация

Capterra е част от мрежата Gartner Digital Markets. Ако обявата ви е подходяща за този или който и да е от другите им сайтове (GetApp или Software Advice), тя ще бъде добавена. Формуляра за регистрация можете да намерите тук here.

Добавете информация за компанията ви

Телефон, имейл адрес, уебсайт, местоположение и т.н.

Добавете информация за продукта

Име на продукта, тип софтуер и кратко описание на продукта.

Създайте обявата

Изпратете формуляра.

Това е уебсайт с общност, който дава възможност на маркетолозите да рекламират продуктите и услугите си и да се свържат с първите си клиенти. Той дори ви позволява да качвате рекламни видеа и видео ръководства. Можете да видите пример ето тук.

ProductHunt homepage

Създайте личен профил

Изберете потребителско име, добавете имейл адрес и името си. Добавете кратко описание за себе си, личния си уебсайт и темите, от които се интересувате. Ето линк.

Завършете онбординг процеса

Това е необходима стъпка преди да получите достъп, за да публикувате продукт.

Кликнете бутона “Публикувай”

След като се впишете, кликнете бутона “Публикувай” в горния десен ъгъл и попълнете URL адреса на продукта. По време на процеса по публикуване, ще видите преглед как ще изглежда всяка част.

Добавете детайли

Име на продукта, запомнящ се слоган, линк за сваляне, изображение, цени, галерия, промоции, създатели и много други.

Изчакайте одобрение

Ще получите известие по имейл ако публикацията ви бъде качена на сайта.

Споделете линк към публикацията си

Разкажете на другите за продукта си.

AngelList е уебсайт, базиран в САЩ, който свързва стартъпи с инвеститори и търсещи работа.

AngelList homepage

Създайте профила на компанията си в AngelList

Първо имате нужда от личен профил. Кликнете върху снимката горе вдясно и след това на Create Company Profile (Създай профил на компания). Ето линк.

Попълнете всички полета за компанията

Направете пълно описание на компанията си, посочете ясно целите на събирането на средства и добавете всеки член на екипа си.

Изберете широка локация

Много инвеститори обичат да инвестират в местни компании и търсят компании в района, така че е добре да посочите малко по-широк обхват от една конкретна локация.

Отбележете страницата като ваша

Отидете в страницата на компанията в AngelList и кликнете на синия текст ‘contact us’ (“свържете се с нас”) най-горе на страницата. Трябва да получите отговор до няколко работни дни.

Clutch е платформа за обяви, отзиви и оценки, която намира най-добрите доставчици на софтуер и услуги за IT и маркетинг. Профил в нея може да помогне на потенциалните ви клиенти да решат дали решението ви отговаря на нуждите им. Разгледайте тук.

Clutch homepage

Създайте потребителски профил

Впишете се с профила ви в LinkedIn.

Изберете тип на профила

Можете да избирате между основен, премиум или платен.

Създайте профила на компанията си

За да могат потенциалните ви клиенти да преценят дали услугите ви отговарят на нуждите им, профилът на компанията ви трябва да включва следната информация: слоган, брой служители, минимален размер на проекта, URL адрес на уебсайта, местоположение, обща информация, информация за контакти, тип услуги и тип клиенти, върху които сте фокусирани.

Изпратете препоръки от клиенти

Clutch може да проведе интервюта с ваши клиенти, да опише казуси и да ги публикува в профила ви в платформата.

GeekWire е сайт за технологии, който публикува важни новини, експертни анализи и уникални гледни точки върху технологичната индустрия.

Попълнете формуляра

Използвайте този формуляр, за да публикувате стартъпа си в базата данни със стартъпи на GeekWire.

GeekWire homepage

Покрийте изискванията

GeekWire приема технологични стартъпи, които покриват следните изисквания

 • с централно управление във Вашингтон, Орегон, Айдахо или Британска Колумбия
 • основани преди не повече от 15 години
 • в частния сектор

Попълнете данните за компанията

Име на компанията, адрес, град, щат, категория, лого, уебсайт, социални медии (по избор), година на основаване и т.н.

Добавете информация за контакт (не се показва в сайта)

Име, имейл, длъжност.

Изпратете формуляра

Всеки изпратен формуляр се преглежда от човек, така че информацията за компанията и физическият адрес се проверяват преди публикуване.

В тази популярна платформа можете да откриете отзиви, препоръки, проучвания, отчети и други. Тук можете да намерите дори подробности относно цените на SaaS и B2B продукти, например тези за LiveAgent.

Кликнете бутона “Добави ме”

Той е в горния десен ъгъл на страницата – ето линк.

Кликнете бутона “Добави ме”

Създайте обява за продукта си

Добавете необходимата информация, като име, имейл адрес, работна позиция, месечен бюджет за реклама и т.н.

Предложете продукта си

Кликнете бутона “предложи продукта си” и изчакайте одобрение.

Създайте профил в Tech In Asia

Трябва да сте вписани, за да създадете профил на компания в Tech in Asia. Кликнете тук, за да започнете.

Tech In Asia homepage

Отидете в менюто Създай компания

Отидете на Jobs > For Employers > Manage Companies > Create a new company (Работа > За работодатели > Управлявай компании > Създай нова компания)

Попълнете общите данни за компанията си

Ако профилът на компанията ви вече съществува, можете директно да го маркирате като ваш. Ако не, изберете опцията “Create” (Създай).

Попълнете информацията за компанията

Можете да създадете нов профил на компания като попълните останалите задължителни полета.

Кликнете бутона “Създай компания”

Време е да публикувате профила на компанията си.

Платформата G2 дава възможност на хората да споделят отзиви за бизнес софтуер в реално време. За да помога на потребителите да правят по-добри решения за покукпа, пларформата разполага с над 1,3 млн отзива от потребители. Можете да разгледате цялата полезна информация, която предлага този уебсайт за хелп деск софтуера LiveAgent тук.

G2 homepage

Създайте профил в G2

Впишете се или създайте профил. Можете използвате Google (работен), LinkedIn или работен имейл, за да се регистрирате. Ето го линка.

Добавете продукт или услуга към списъка на G2

Добавете име на продукта или услугата, името на доставчика и изберете дали това е софтуер или доставчик.

Добавете допълнителна информация

Добавете описания, URL адрес, лого и екранни снимки.

Добавете имейл адреси на клиенти

Впишете до 3 имейл адреса на клиенти. Екипът на G2 ще се свърже с потребителите на продукта/услугата, които искате да добавите, и ще поиска отзиви от тях.

Изчакайте потвърждение

Преди обявата ви да бъде публикувана, член на екипа на G2 ще потвърди детайлите.

Software Advice е част от мрежата Gartner Digital Markets. Ако обявата ви е подходяща за този или на който и да е от другите им сайтове (Capterra или Get App), ще бъде публикувана. Той осигурява лесни за навигиране отзиви, както можете да видите тук.

Software Advice (Gartner)

Посетете страницата с информация за доставчици

Това е най-лесният начин да публикувате компанията си в Software Advice. Ето линк към страницата.

Осигурете информация за продукта си

На база на попълнената информация, Software Advice ще прецени дали продуктът отговаря на изискванията им.

Изчакайте одобрение

Ще получите няколко примерни потенциални клиенти и информация как да започнете, ако продуктът ви отговаря на програмата за Висококачествени потенциални клиенти (Highly Qualified Leads, или HQL). Ако продуктът ви е подходящ за Software Advice, но не сте готови да се включите в HQL програмата, може да поискате безплатна обява.

Платформата за споделяне на отзиви Sitejabber дава възможност на малките бизнеси да се свързват с клиенти. Пишещите могат да напишат отзиви, които са съвсем прости и кратки или много подробни, според предпочитанията си. Можете да видите примери за такива взаимодействия тук.

Sitejabber homepage

Вижте дали вече присъствате

Когато клиент остави отзив в SiteJabber, автоматично се създава страница на компанията.

Ако не, помолете клиентите си да оставят отзиви

Като направят това, първият отзив в SiteJabber и страницата на компанията ви ще бъдат създадени автоматично. Всички следващи отзиви ще бъдат публикувани на същата страница.

GetApp е част от мрежата Gartner Digital Markets. Ако обявата ви е подходяща за този или на който и да е от другите им сайтове (Capterra or Software Advice), ще бъде публикувана. Ето линк към страницата. Тук можете да откриете пример за успешно публикувана обява.

GetApp homepage

Трябва да отговаряте на критериите

 • B2B софтуер
 • пакетен софтуер
 • трябва да е публично достъпен
 • трябва да е добавен на сайта под името, избрано от доставчика

Добавете информация за компанията си

Телефон, имейл адрес, уебсайт, местоположение и т.н.

Добавете информация за продукта

Име на продукта, тип на софтуера и кратко описание.

Създайте обявата

Изпратете формуляра.

Trustradius е платформа за отзиви, която помага на купувачите да вземат по-информирани решения. Разгледайте подробната информация, която предоставят в профилите на компаниите, като кликнете тук.

Trustradius

Изберете типа на профила си

Имате две възможности за избор: премиум и безплатен

Създайте профил

Добавете работния си имейл адрес, име и задайте парола.

Попълнете кода за сигурност

Проверете входящата си кутия и въведете кода за сигурност.

Добавете данни за компанията

Попълнете името на компанията и URL адреса на уебсайта.

Поискайте достъп

Това е водещ източник на новини и информация за API, проследявайки тази област из целия свят и осигурявайки уеб API директория.

ProgrammableWeb

Добавете API

Формулятър, който трябва да попълните, за да бъдете добавени, е наличен тук.

Отбележете дали вашият API вече съществува в ProgrammableWeb

ДА (ако искате да добавите нова версия) или НЕ (ако това е чисто нов API).

Добавете информация за API

Име на API, API портал, версия, статус на версията, тип на бизнеса, ахитектурен стил, индустрия, ниша и други (формулярът съдържа много подробности).

Завършете формуляра

Свържете се с support@programmableweb.com ако срещнете затруднения при попълване на формуляра.

AppSumo предлага ежедневни сделки за дигитални продукти и онлайн бизнеси. Можете да видите полезната им страница за LiveAgent.

AppSumo homepage

Регистрирайте се

Ето линк към уебсайта.

Кликнете “Започни да продаваш”

Кликнете “Start selling” (“Започни да продаваш”), за да побавите първия си продукт.

Добавете основната информация за продукта

Трябва да добавите изображения, информация и цени.

Добавете имейл адрес за поддръжка

На него от AppSumo ще се свържат с вас ако има проблем с обявата ви.

Добавете изображения на продуктите си

Качете най-добрите изображения, с които да покажете продукта си.

Начин за използване на сделката

Можете да изберете два начина за използване на сделката

 • чрез статичен URL адрес – Купувачите получават код (който вие сте дали) и следват URL адрес към страница в сайта ви, където могат да го използват.
 • чрез динамичен URL (по-сложен) – Клиентите получават динамичен URL адрес с вграден код от AppSumo, който може да се използва незабавно.

AlternativeTo е уебсайт, който предлага алтернативи на уеб базиран софтуер, десктоп софтуер и мобилни приложения, сортирайки алтернативите на база на различни критерии. Можете да откриете многоканалния хелп деск софтуер LiveAgent и отзивите за него като кликнете този линк.

AlternativeTo homepage

Регистрирайте се в AlternativeTo

Трябва да създадете профил и ще можете да добавите софтуера си.

Добавете ново приложение

Добавете софтуера си (ще откриете тази опция чрез бутона на началната страница или като кликнете на потребителското си име в горния десен ъгъл).

Попълнете полетата

Информация като платформи, лицензи, описание и т.н.

Завършете изпращането на заявката

Приложението ви ще бъде проверено и одобрено.

ResellerRatings е онлайн сайт за оценки, на който потребителите могат да изпращат оценки и отзиви за онлайн търговци. Разгледайте тази страница, за да видите пример.

ResellerRatings homepage

Добавете магазин към ResellerRatings с един клик

Възможно е бързо да добавите сайт (само име и уебсайт), да го изпратите и да чакате за одобрение или да се регистрирате и да станете член.

Създайте профил

Можете да се регистрирате тук.

Добавете основната информация за контакти

Ще трябва да попълните имейл адрес, телефонен номер, име и уебсайт, за да създадете профил.

Отбележете обявата като ваша

За да се появите в търсачката на ResellerRatings, трябва да се уверите, че са попълнени правилните данни. Това включва да попълните данните за магазина си, да изберете измежду категориите, които се появяват при сравнение с други магазини, и т.н.

Започнете да събирате отзиви

За да съберете директно от потвърдени клиенти, използвайте директния линк на ResellerRatings.

Най-добрите софтуери с отворен код, SaaS (софтуер като услуга) и инструменти за разработчици на едно място. Класифицирайте разработчиците и компаниите, използвайки инструментите. Разгледайте страницата на LiveAgent тук.

StackShare homepage

Изградете профила си

Ако все още нямате профил, кликнете тук, за да добавите компанита си към StackShare.

Добавете данни за компанията

Име, уебсайт, описание и лого. Не забравяйте да качите изображения и да попълните всяка стъпка от формуляра.

Потвърдете заявката

Изчакайте формулярът да бъде одобрен.

Осигурява достъп до допълнителна информация, връзки и възможности за набиране на финансиране.

e27 homepage

Присъединете се към общността на e27

Създайте профил тук.

Кликнете “Create Company Profile” (“Създай профил на компания”)

Кликнете иконката за профил в горния десен ъгъл на страницата и изберете “Create Company Profile” (“Създай профил на компания”). Не забравяйте да се впишете в профила си в e27.

Попълнете полетата

Профил на компания, профил на стартъп, качване на мултимедия, информация за екипа, инвестиции, предишни инвеститори, информация за набиране на средства.

Завършете процеса

Профилът на стартъпа ви трябва да бъде потвърден от екипа на e27 след като го завършите. След като е одобрен или отхвърлен, ще получите имейл.

Active Search Results (ASR) е независима електронна търсачка. ASR има собствени обхождащи ботове, които посещават регистрираните сайтове.

Active Search Results homepage

Добавете уебсайта си към ASR

Добавете адреса на уебсайта си (URL) и валиден имейл адрес и изпратете формуляра.

Изчакайте индексиране

Нови и обновени уеб сайтове се обхождат и индексират на всеки 24 часа.

Addurl.nu е премиум бизнес директория, която съществува от 17 години.

Add URL homepage

Изберете категория

Не ви е нужна регистрация, за да добавите уебсайта си.

Добавете обща информация

Уебсайт, ключови думи за реклама, кратко описание. За да ограничи спама, Addurl.nu изисква да поставите текстов линк на началата си страница, който да подкрепя партньорите им, за безплатна регистрация.

Изпратете формуляра

Това е всичко – ако уебсайтът ви отговаря на изискванията, ще бъде добавен.

American Inno е портфолио от дигитални медийни брандове, фокусирани изцяло върху местни стартъпи, технологии и иновации.

American Inno

Публикувайте стартъп

Трябва да попълните този формуляр.

Добавете детайлите

Заглавие, описание, лого, индустрия, адрес и много други (повечето са незадължителни).

Изпратете заявката

Кликнете бутона “Submit” (“Изпрати”) и изчакайте одобрение.

SoftwareSuggest е уебсайт, който помага на посетителите да открият най-добрия бизнес софтуер и партньори. Услугите им включват отзиви за софтуер, сравнения и безплатни консултации. Можете дори да ги използвате, за да си уговорите безплатна демонстрация с известни компании като LiveAgent. За повече информация кликнете тук.

SoftwareSuggest homepage

Попълнете формуляра

Попълнете кратък и прост формуляр.

Отворете имейла за потвърждение

Активирайте профила си.

Свържете се с екипа на SoftwareSuggest

Експертите им ще ви помогнат да изберете персонализиран план според нуждите си и да създадете страницата на стартъпа си в премиум каталога им.

EU-Startups.com е водещото онлайн списание за стартъпи в Европа. Можете да кликнете тук, за да го разгледате.

EU-Startups.com homepage

Отидете на “Add a startup” (“Добави стартъп”)

Ето линк към страницата. Имате право на безплатна обява за 3 000 дни.

Изберете държава

Съдържа всички държави от ЕС.

Добавете информация към обявата

Име на бизнеса, описание, етикети, които описват бизнеса ви, бизнес имейл за контакти и т.н.

Добавете изображения към обявата

Безплатната обява позволява до две изображения

Изпратете формуляра

Трябва да изпратите заявката и да изчакате за потвърждение, че бизнесът ви ще се появи в EU-Startups.

Всеки ден над 29 000 нови сайта се добавят и индексират в Exact Seek, интернет електронна търсачка и бизнес директория.

Exact Seek homepage

Кликнете “Add URL” (“Добави URL”)

Ето линк към страницата

Добавете имейл адрес

Трябва да добавите само уебсайт и имейл адрес.

Отговорете на имейла за потвърждение

Не забравяйте да проверите входящата си кутия за имейл, за да потвърдите профила си.

Добавете сайта си

Ако не отговорите на имейл адреса за потвърждение след като се регистрирате или ако сайтът ви няма подходящи тагове със заглавие и мета описание, сайтът ви няма да бъде добавен.

Crozdesk е уеб услуга, която свързва потребители и продавачи на бизнес софтуер и предлага алгоритъм за оценка на платформите. Разгледайте информацията и публикациите в блога, с които разполагат.

Crozdesk homepage

Попълнете формуляра

Ето линк към заявлението за безплатна обява.

Добавете необходимите детайли

Трябва да въведете компания, контакти и данни за софтуера, като месечния бюджет за маркетинг и описание.

Изпратете заявлението си

Кликнете бутона “изпрати заявление”. Можете да добавите множество софтуерни продукти след като профилът ви бъде одобрен, без да се налага да изпращате допълнителни заявления.

Webwiki е уеб директория, съдържаща основно уебсайтове на на английски език и популярни уебсайтове за аудитории, говорещи английски език.

Webwiki homepage

Добавете уебсайта си

Ето линк към формуляра.

Добавете данни за уебсайта

Домейн, категория, URL адрес, заглавие и описание.

Включете имейл адрес

Няма да бъде публикуван, само за контакти.

Попълнете информацията за собственика на уебсайта

Адрес, телефон, държава и т.н.

Изпратете формуляра

След това кликнете бутона “Add your website” (“Добави уебсайта си”) и се уверете, че уебсайтът няма съдържание, което да нарушава условията на Webwiki.

Обобщение на списъка с директории за стартъпи

Добавете обявите си в следните директории:

 • TrustPilot
 • SourceForge
 • Gartner/Capterra
 • ProductHunt
 • AngelList
 • Clutch
 • GeekWire
 • FinancesOnline
 • Tech In Asia
 • G2 Crowd
 • Software Advice (Gartner)
 • SiteJabber
 • GetApp (Gartner)
 • Trustradius
 • ProgrammableWeb
 • AppSumo
 • AlternativeTo
 • Reseller Ratings
 • StackShare
 • e27
 • ActiveSearchResults
 • Add URL
 • American Inno
 • Software Suggest
 • EU-startups.com
 • Exact Seek
 • CrozDesk
 • Webwiki

Frequently asked questions

Как да разбера кои директории са подходящи за стартъпа ми?

Най-добрият начин да решите кои директории са най-подходящи за стартъпа ви, е да помислите коя е целевата ви аудитория. Добре е да изпратите заявления към директории, които достигат до потенциални клиленти във вашия отрасъл. Можете също така да използвате търсене по включови думи, за да разберете кои директории са най-популярни за конкретната ви ниша.

Как да получа повече отзиви?

Най-добрият начин да получите отзиви е да предложите нещо ценно в замяна. Може да предложите отстъпка, безплатен тестов период или друга награда, за да насърчите хората да оставят отзиви. Можете също така да се свържете с клиенти, които са имали положителен опит и да ги помолите да оставят отзив, или пък да използвате социалните медии, за да помолите последователите ви да оставят отзив на страницата ви.

Как да проследя трафика и представянето на различни директории?

Има различни начини да следите трафика и представянето на различни директории. Единият начин е да използвате Google Analytics. Можете да използвате и други инструменти, като BuzzSumo например, за да следите обратните си линкове и да видите кои директории изпращат най-много трафик към сайта ви.

Трябва да ли ми голям бюджет, за да създам PPC кампании?

Не, не ви трябва голям бюджет, за да провеждате PPC кампании. Можете да започнете с малък бюджет и постепенно да го увеличавате с разрастването на бизнеса си.

Свързани ресурси

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо