Нека да сложим край на лошото обслужване.

Впечатлете клиентите си с бързи и точни отговори.

  • ✓ Без такса за включване
  • ✓ Клиентско обслужване 24/7
  • ✓ Не се изисква кредитна карта
  • ✓ Можете да се откажете по всяко време
Започнете сега | 14-дневен тест период
Използват ни
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Help desk софтуерът, който ще ви спечели клиенти

Възползвайте се от по-високата продуктивност на сътрудниците си и по-дълго задържане на клиенти (или по-добра конверсия) с нашия многоканален help desk софтуер. Съотношението цена-качество е непобедимо. С над 180 функционалности на help desk и над 40 интеграции, нашият софтуер е перфектното решение за бизнеси с всякакъв размер и от всякакви индустрии.

Обединете всички канали за комуникация и ги управлявайте от една обща входяща кутия за цялата компания. Насладете се на интергация със социални медии, неограничена история на запитванията, записи на обаждания, хибридна история на запитванията и други инструменти за по-висока продуктивност.

Открийте усъвършенствания help desk софтуер

Help desk софтуерът на LiveAgent обединява множество канали за комуникация в обши запитвания.

Peter Komornik

LiveAgent комбинира отличен лайв чат, управление на запитвания и автоматизация, които ни позволяват да предоставим отлично обслужване на клиентите си.

black Slido logo

Запознайте се с LiveAgent - многоканалната платформа за комуникация

Дайте на екипа си правилния help desk интрумент, за да увеличите продуктивността им и да намалите времето, прекарвано в обработка на клиентски запитвания. С LiveAgent, клиентите ви могат да се свържат с вас от всякъде. Няма значение дали искат да ви изпратят имейл, да чатят, да се обадят или да се свържат чрез социалните медии. LiveAgent ви позволява да отговорите на запитванията им от едно място.

Допълнителни функционалности за help desk софтуер, за да бъдете организирани

LiveAgent предлага прости функции, които имат огромен ефект върху цялостното представяне на екипа ви.

woman chatting in shopping cart-illustration

Разпределяйте автоматично имейлите, чатовете и обажданията на база на предварително определени правила и източници. Вижте повече…

LiveAgent - rules and workflow automation

Правилата са набор от действия, които се изпълняват, когато определени условия са изпълнени. Вижте повече…

Woman holding smartphone connected to Wi-Fi

Дайте повече възможности на клиентите си с автоматичното връщане на обаждания, за да подобрите удовлетвореността им и да намалите усилията, които полагат, за да се свържат с вас. Вижте повече…

Woman brainstorming

Дайте на сътрудниците си всичката информация, от която се нуждаят, за да предоставят информирано и персонализирано обслужване на всяка точка за контакт. Вижте повече… 

LiveAgent - Canned and Predefined Templates

Запазените отговори са предварително създадени отговори, които ще ви помогнат да отговаряте по-бързо. Вижте повече…

LiveAgent split merge tickets

Обединете множество съобщения от различни източници в един разговор. Вижте повече…

Най-доброто съотношение цена-качество

LiveAgent е №1 help desk софтуер за малък бизнес и с най-много отзиви за 2019 и 2020. Бъдете по-близо до клиентите си и ги обслужвайте по-бързо.

Ticket

Запитвания

За малък бизнес и маркетинг специалисти

$15 /мес.
Опитайте
Ticket+Chat

Запитвания + Чат

За малък бизнес и маркетинг специалисти

$29 /мес.
Опитайте
LiveAgent - Mobile help desk application

Мобилно help desk приложение

Инсталирайте приложението ни за Android или iOS, за да отговаряте на запитванията от клиенти докато не сте в офиса. Няма значение дали трябва да отговорите на имейли или обаждания, нашето мобилно приложение ви позволява да обърнете внимание на всички запитвания.

Изцяло многоезичен

Позволете на сътрудниците и клиентите си да използват родния си език и да се чувстват уверени в комуникацията. LiveAgent е преведен на над 40 езика и освен това ви позволява да персонализирате всяка буква или буквено ударение в приложението.

Multilingual support in LiveAgent
girl sitting on beanbag browsing social media on tablet

Интеграция със социални медии

Клиентското обслужване в социалните медии е необходимост в наши дни. LiveAgent предлага най-популярните интергации със социални медии, така че бизнесът ви да може бързо да ангажира публиката си в социалните мрежи. Например, можете да се свържете с Facebook, Twitter или Instagram чрез проста интеграция.

CRM интеграции

LiveAgent работи с множество партньори, за да позволи обединяването с платформи за управление на отношенията с клиенти. Чрез интеграция със CRM система, сътрудниците ви ще могат също така да достъпват информацията на клиентите ви бързо и ефективно. По този начин, можете бързо да разрешите всяко клиентско запитване и едновременно с това да създадете дълготрайни взаимоотношения.

Person drafting the integration flow
LiveAgent Product Tour | Live Agent02:25Youtube video: LiveAgent Product Tour
Live Agent

Функционалностите, от които се нуждаете

LiveAgent ви предлага правилното количество функционалности на help desk софтуер, включително система за управление на запитвания с мощна автоматизация, срокове за отговор, лайв чат, социални медии и съобщения, телефонна централа, интерактивна система за гласови отговори, форми за контакт и център за поддръжка. В момента са налични над 180 функционалности за help desk и над 40 включени интеграции!

LiveAgent се адаптира към бизнеса ви

LiveAgent като help desk софтуер бързо се адаптира към нуждите на различни бизнес модели. Открийте как може да помогне с клиентското обслужване на вашата компания.

Business bag - icon

Бизнес решения

Стартъпи и корпорации

Големи предприятия

Правителствени организации

Образователни и неправителствени организации

Industry Solutions - icon

Решения за различни индустрии

Е-търговия и услуги

Пътуване и настаняване

Маркетинг и телекомуникация

Забавления

Чести причини, поради които компаниите преминават към help desk софтуер

Вашата компания има ли същите проблеми като повечето ни клиенти, които преминаха към help desk софтуера на LiveAgent?

Закъснели отговори към клиенти

Изтървате ли важни срокове или губите нишката на приоритетните запитвания във входящата си кутия? Задайте срокове за обслужване за имейлите с висок приоритет.

Невъзможност за сътрудничество при отговор на имейли

Колегата ви е отпуска и трябва да поемете отговорностите му? Общата входяща кутия е правилното решение.

Нямате представа как се справя екипа ви

Наясто ли сте какво се случва в комуникацията на екипа ви? Анализирайте всички отговори, минаващи през компанията, на едно място.

Над 30 000 бизнеса няма как да грешат

Вижте нашите отзиви и истории на успеха, за да разберете как LiveAgent може да подобри клиентското ви обслужване и да направи бизнес партньорите ви щастливи.

Какво е help desk софтуер?

Обикновено всичката входяща комуникация преминава през help desk софтуера и той я превръща в запитвания за по-лесно управление. Клиентите ви използват най-различни начини да се свържат с вас, като имейл, телефон, съобщения в социалните медии или лайв чат, така че да имате всички съобщения на едно место помага на сътрудниците обслужване на клиенти да разберат по-добре проблема и да отговорят по-бързо.

Софтуер за управление на запитвания
LiveAgent - What is help desk software

Как може help desk софтуерът да помогне на бизнеса ви?

Customer portal software - LiveAgent

Help desk софтуерът ви позволява да обслужвате клиентите си 24/7. Как? Като просто създадете база знания. Според проучванията ни, почти 70% от клиентите предпочитат вариантите за самообслужване. Самообслужването е бързо, удобно и може да даде на бизнеса ви предимство пред конкурентите

Connect Facebook with Help desk software - LiveAgent

Не губете повече време в прехвърлянето между различни платформи, за да отговорите на запитванията на клиентите си. Зарадвайте сътрудниците и клиентите си като свържете имейла, лайв чата, телефонните обаждания, социални медии и т.н. в LiveAgent и наблюдавайте как взаимодействието ви с клиентите се подобрява незабавно.

Agent ranking feature in Help desk software - LiveAgent

Бъдете винаги информирани за представянето на сътрудниците си, за да ставате по-добри всеки ден. Данните за работата на екипа в LiveAgent може да даде на бизнеса ви ценна информация за клиентското обслужване. В резултат можете да прецените дали има нужда от допълнително обучение или как да подобрите клиентското удовлетворение.

Chat invitation gallery in Live chat software - LiveAgent

Един от начините да подобрите клиентското изживяване е да се свържете с клиентите докато разглеждат сайта ви. Софтуерът за клиентско обслужване позволява на сътрудниците ви да се свържат с клиентите чрез проактивни покани за чат. Като резултат, сътрудниците ви могат да предотвратят високия процент на напусналите сайта, да подобрите клиентското преживяване и в крайна сметка да повишите лоялността на клиентите си.

Chat distribution feature in Live chat software - LiveAgent

За да създадете звездно клиентско преживяване, сътрудниците ви трябва да бъдат бързи и ефективни. Повтарянето на едни и същи задачи обаче може да заеме голяма част от времето им. Атоматизирането на задачите и създаването на имейл шаблони/запазени отговори чрез системата за запитвания им позволява да използват времето си за клиентите, които имат нужда от тях.

Internal chat in Customer service software - LiveAgent

Help desk системата позволява на колегите ви да си взаимодействат по различни начини. Екипът за клиентско обслужване може да си комуникира директно в клиентските запитвания и да разрешава проблемите на клиентите много бързо. Освен това, екипът за клиентско обслужване може да чати и извън клиентските запитвания. Ефективната работа в екип ще издигне клиентското ви обслужване на професионално ниво, което ще доведе до щастливи клиенти.

How to choose the right help desk software

Как да избера правилния help desk софтуер

Има десетки help desk приложения на пазара, но разликите в това, което предлагат, са значителни. Изборът на подходящия help desk софтуер трябва да е свързано с вашите лични нужди и тези на компанията.

Сравнение между help desk приложения

На пазара има доста help desk приложения и да изберете правилното може да бъде предизвикателство. Затова ще ви улесним в избора на правилния софтуер за вас. Комбинирали сме опростен интерфейс, богата функционалност и разумна цена в един пакет, който струва колкото вечеря за двама.

Help desk software comparison - illustration

Всички канали за комуникация на едно място

Help desk софтуерът на LiveAgent е интегриран с множество канали за комуникация и предлага близо 200 функционалности.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Какво е IT help desk?

IT help desk е специален отдел в компанията или организацията, който помага с техническите въпроси на потребителите си.

Какво е help desk за клиентско обслужване?

Help desk за клиентско обслужване е софтуер, който помага на екипите за клиентско обслужване да управляват входящите си запитвания и заявки.

Какви са различните видове help desk софтуер?

Всеки бизнес е различен и има различни предпочитания и нужди. Затова има различни видове help desk софтуер, Някои предпочитания са относно размера на бизнеса, функциите за клиентско обслужване и броя на сътрудниците обслужване на клиенти. Като резултат, пазарът предлага help desk софтуер, базиран на облак, хостван на място, help desk софтуер с отворен код и help desk софтуер за големи предприятия.

Какво е система за управление на запитвания в клиентското обслужване?

Системата за управление на запитвания е инструмент за управление и съхранение на клиентските запитвания, познати още като тикети. Системата за управление на запитванията трябва да е удобна за работа и да може да съхранява нужната клиентска информация.

Каква е разликата между helpdesk и бюро за обслужване?

Термините help desk и бюро за обслужване често се използват като взаимнозаменяеми, но всъщност имат различни значения. Help desk приложението се счита за по-насочено към оправяне на бъгове, докато бюрото за обслужване помага и със запитвания, свързани с услуги (искане за нови услуги) и запитвания за информация (напр. Как да направя Х?)

Кой използва help desk софтуер?

Help desk софтуерът е за всеки, който иска да предостави звездно клиентско обслужване през множество канали. Имайки това предвид, софтуерът се използва от работещи на свободна практика, малки бизнеси и големи помпании. Има различни абонаменти за всяка категория, така че можете да изберете това, от което се нуждаете или което предпочитате.

Какви са предимствата на help desk софтуера?

Причините, поради които за бизнеса е добре да използва help desk софтуер, включват намалени разходи поради това, че сътрудниците ви ще могат ефективно да обработват запитванията от множество канали. Освен това, тъй като сътрудниците ви работят през един интерфейс, ще си спестят много време, което води до по-добро клиентско изживяване. Удовлетвореността на клиентите е целта на help desk приложенията. Доволните кллиенти стават ваши лоялни клиенти и това дава на компанията ви предимството пред конкурентите, което всеки търси.

Кои са важните функционаности за help desk софтуера?

Преди да си изберете софтуер за клиентско обслужване, трябва да оцените функционалностите на различните варианти. Ето няколко основни функционалности, които да търсите: автоматично разпределяне на запитвания, срокове за отговор, вътрешни запитвания/бележки, CRM за запитвания, запазени отговори, правила и интеграции.

Защо ни трябва система за управление на запитванията?

Системите за управление на запитванията са нужни, за да предоставите ефективно и точно клиентско обслужване. Да управлявате едновременно имейли, социални медии, лайв чат и обаждания отнема време и е неефективно. Системите за управление на запитвания събират цялата комуникация в едно табло под формата на запитвания. По този начин клиентското обслужване става по-ефективно, тъй като сътрудниците имат по-добър поглед върху всички канали за комуникация на едно място.

Related Articles to Help desk софтуер
Проследявайте какво се случва с обслужването, дори когато не сте на лаптопа си. Прочетете повече за приложенията за iOS и Android.

Мобилни help desk приложения

Клиентското обслужване е ключово за бизнеса. LiveAgent предлага уебинари за оптимизиране на комуникацията чрез лайв чат, което подобрява взаимодействието с клиентите.

В LiveAgent сътрудниците и представителите обслужване на клиентси с роля на администратор могат също да ръководят и настройват системата. Прочетете повече за типовете потребители и други.

Сътрудници

"Използвайки LiveAgent, сътрудниците обслужване на клиенти трябва да имат аналитични умения, да са гъвкави с работното време и да говорят повече от един език."

Определете нивата с качества на служителите си с помощта на достигнатото ниво от служителя. Нивата са част от геймификацията и могат да мотивират служителите ви по чудесен начин, за да направят следващата стъпка в развитието си.

Нива

LiveAgent е инструмент, който помага на компаниите да предоставят по-бърза и по-точна поддръжка на клиентите си. Множество клиенти са доволни от този инструмент, който също така помага за категоризиране на тикетите и проследяване на това, от което най-много се нуждаят клиентите. LiveAgent може да бъде използван като страхотен инструмент за комуникация с клиентите, като предоставя опция за чат. LiveAgent е сред най-добрите решения за подобряване на клиентското обслужване.

В LiveAgent сътрудниците и представителите обслужване на клиентси с роля на администратор могат също да ръководят и настройват системата. Прочетете повече за типовете потребители и други.

Сътрудници

A help desk system is essential for businesses to improve communication with their customers. The software provides options for processing messages from various channels like chats, emails, phone calls, and social media, while agents have easy access to previous communication history to provide personalized responses. Solid help desk software also offers integrated self-service options like a knowledge base, frequently asked questions, and customer forums. Help desk employees offer technical support and handle customer inquiries through email, live chat, phone, and social media. They typically resolve issues related to products or services, create articles for knowledge bases, and technical guides. LiveAgent owners and administrators can invite employees to their help desk system.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

Start Free Trial x