Богат на функции софтуер за софтфон

Повишете поддръжката на вашия кол център с персонализирани IVR дървета и автоматични обратни повиквания.

 • ✓ Без такса за настройка
 • ✓ Обслужване на клиенти 24/7
 • ✓ Не се изисква кредитна карта
 • ✓ Отменете по всяко време
Използван от
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Водещ софтфон софтуер за B2B & B2C бизнеси

LiveAgent предлага SIP-базирана VoIP телефонна поддръжка като част от своя виртуален кол център.

Започнете да предоставяте безупречна телефонна поддръжка още днес – независимо от местоположението ви. Осигурете подкрепа от уюта на вашия дом, офис или дори в движение с нашето приложение!

 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent

Какво е софтфон софтуер?

Софтфон софтуерът е инструмент, който извърпшва телефонните разговори през интернет, вместо да използва традиционните телекомуникационни сигнали.

Тъй като системата е софтуер, тя може да се използва с компютри или мобилни телефони, вместо със специален хардуер или стационарни телефони.

/

Защо бизнесите използват софтфон софтуерът на LiveAgent

По-евтин

LiveAgent е интегриран с над 35 международни VoIP партньори. Вземете SIP трънк за малка месечна такса и се сбогувайте с плащането на допълнителни такси за минута.

Идеален за отдалечена работа

Използването на софтуерни телефони ви дава възможност да работите от всяко едно място. Ще можете да отговаряне на обаждания от уюта на вашия дом, офис или дори в движение!

По-надежден

Технологията зад софтуерните телефони предоставя предимства като регистриране на повиквания, запис на обаждания, прехвърляне на обаждания, кристално чисти звуци, IVR дървета и опции за обратно извикване, за да направи поддръжката безпроблемна и запомняща се.

Щастливите клиенти са най-добрите клиенти

Ние предлагаме услуги за прехвърляне на консиерж от повечето популярни софтуери на пазара.

Фукциите на софтфон софтуерът на LiveAgent

Call routing feature in LiveAgent's call center software

Интелигентно маршрутизиране на разговори

LiveAgent насочва входящите повиквания към подходящи отдели и агенти чрез случайно или приоритетно задаване.

Обажданията се насочват само към агенти, които в момента са онлайн и са достъпни за приемане на повиквания.

Интерактивен гласов отговор и опции за обратно обаждане

LiveAgent ви дава възможност да създадете персонализирано IVR меню, което включва опция за обратно обаждане.

Можете или да записвате свои собствени IVR съобщения директно в LiveAgent, или да качвате общи предварително готови IVR поздрави и съобщения от менюто.

IVR
Inbound and Outbound Call Center Software by LiveAgent

Вътрешни разговори между колеги

LiveAgent поддържа безплатни вътрешни обаждания (и чатове!) между всички ваши агенти. Всички обаждания са в браузъра и се извършват в приложението. Няма нужда да изтегляте външен софтуер или приложения на трети страни.

Персонализирано обслужване с видео разговори

Трябва да говорите с клиент един по един, но те са твърде далеч? Започнете видеообаждане! LiveAgent ви дава възможност да прехвърлите всички разговори, инициирани от браузъра, във видео разговори.

two people video calling
LiveAgent - free customer management software Performance analysis

Проследяване на обаждания, дневници и отчети

Наблюдавайте броя на входящите и изходящите повиквания, вижте кой агент отговаря на повечето обаждания, колко време отнема всяко обаждане и много други показатели, които ще ви помогне да разберете как се справяте и как можете да подобрите обслужването на клиентите си.

Неограничени записи на разговори

Софтфон софтуерът на LiveAgent може да съхранява неограничен брой записи на разговори. Всяко входящо и изходящо обаждане, което направите, ще бъде записано и съхранено в LiveAgent.

Ако някога ви се наложи да получите достъп до записите за осигуряване на качеството, обучение на агенти, предаване на билети или правни цели, можете да го направите с едно щракване.
LiveAgent Call Recording Example inside of the ticket
LiveAgent softphones devices preview

Няколко доставчици на софтуерни телефон услуги

LiveAgent интегрира множество доставчици на софтфон услуги, което позволява на потребителите да извършват VoIP разговори.

Научете повече

Мобилното приложение на LiveAgent

Създадохме собствено приложение за Android и iOS, което се интегрира безпроблемно с вашия уеб браузър.

Започнете да предоставяте обслужване на клиенти в движение с вашия преносим софтуерен телефон.

google play badge
app store badge
LiveAgent logo on phone screen
Peter Komornik

LiveAgent съчетава отличен чат на живо, тикетинг и автоматизация, които ни позволяват да предоставим изключителна поддръжка на нашите клиенти.

black Slido logo

Защо софтфон софтуерът на LiveAgent е правилният избор за вас?

adjust shifts

Лесна за използване облачна технология

LiveAgent е базиран на облачна технология и е лесен за настройка и използване. Започнете да използвате нашия надежден софтуер за кол център за минути, без да включвате вашия ИТ персонал.

Call routing benefits

"Всичко в едно" многоканална платформа

Софтфон софтуерът е само част от по-сложно решение, което ви позволява лесно да управлявате тикети , имейли, чатове, обаждания и съобщения в социалните медии.

Right tools to increase sales

Довериха ни се над 21 000 фирми

LiveAgent помага на бизнеса да предостави възможно най-доброто обслужване на клиентите от 2004 г. Присъединете се към семейството на LiveAgent и разберете защо сме оценен като #1 софтуер за информационно бюро за малкия и среден бизнес.

Multilingual support in LiveAgent

Напълно многоезичен софтуер

Нашият софтуер се използва в цял свят и се предлага с пълна до частична многоезична поддръжка. Той предлага над 40 езика на приложението и ви позволява напълно да персонализирате всяка специална буква или буквен акцент в приложението.

Уморихте ли се от превключване между телефони, чатове, имейли и други комуникационни инструменти?

Няма да е нужно! LiveAgent е уникален софтуер, интегриращ множество комуникационни канали на едно място с достъпни и прозрачни цени. Не плащайте допълнителни такси само за използване на кол център. Сравнете нашето многоканално решение с останалите доставчици на пазара.

3,000+ Trustpilot | GetApp | G2 crowd ревюта

Upset man-illustration

Прехвърлете се към LiveAgent

  LiveAgent се свързва с 99+% от VoIP доставчиците

  • Telematica
  • GBC Networks
  • Equada
  • iPlan
  • Telnyx
  • CYN Solutions Inc.
  • MCN Telecom
  • ClickPhone
  • Voip do Brasil
  • VoipTel International
  • DirectCall
  • Sinch
  • MultiTEL
  • OptiTELECOM
  • Sipcall
  • Fale Mais
  • Flash Telecom
  • Telsome
  • Actio
  • Megafon
  • Teletek
  • CloudItalia
  • Swan
  • Flowroute
  • Benemen

  Какво казват нашите клиенти за нас?

  Related Articles to Софтфон софтуер
  LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

  Софтуер за база знания

  Създайте категории за статии, поддържайте многоезично обслужване и управлявайте множество бази знания, за да подобрите обслужването и удовлетвореността на клиентите.

  Отличното клиентско обслужване започва с по-добър help desk софтуер. Опитайте 14-дневния безплатен тест период на LiveAgent и увеличете лоялността и продажбите с помощта на софтуер за клиентски портал.

  Намалете разходите си със софтуер за клиентски портал

  Създайте многоезични бази знания с уникален дизайн, предлагайки ръководства и статии за по-добро разбиране. LiveAgent уебинар 4 предлага функцията "Множество бази знания" за подобряване на удовлетвореността на клиентите. Google Bard AI Chatbot е препоръчителен начин за връзки с клиентите и оптимизиране на текстове.

  Софтуерът за контактен център на LiveAgent Ви позволява да рационализирате всички Ваши клиентски канали за комуникация в една единствена унифицирана входяща кутия.

  Софтуер за контактен център

  Различни инструменти за подобряване на клиентското обслужване в B2B индустрията, включително софтуер за телефонни центрове, управление на клиентските отношения и система за управление на оплаквания. LiveAgent е споменат като един от софтуерните решения за управление на оплакванията на клиенти. Управлението на тикети за клиентско обслужване и комуникацията с клиентите са от ключово значение. Automatization and listening to agents can improve customer satisfaction. LiveAgent предлага пълен обхват от тикетинг характеристики за ефикасно разрешаване на билети.

  Искате ли да преминетe от Outlook към обединено решение за поддръжка на клиенти? Погледнете и научете повече за прехвърлянето на данни към LiveAgent.

  Прехвърляте се от Outlook?

  Клиентите препоръчват LiveAgent като по-добро решение с добавена стойност. Екипът по поддръжка отговаря своевременно.

  Многоканалният софтуер за телефонна централа LiveAgent дава на сътрудниците ви възможността да осигурят персонализирано обслужване на клиентите ви. Вижте новостите в клиентското обслужване сега.

  Call center software

  LiveAgent се характеризира като страхотен инструмент за комуникация с клиентите, който ускорява комуникацията и подобрява обслужването. Той предлага и база знания, както и управление на запитванията.

  Приложението за запис на разговори на LiveAgent може да съхранява неограничен брой записи на разговори. Достъпете ги по всяко време за правни цели или за контрол на качеството.

  Професионален софтуер за запис на разговори

  LiveAgent предлага различни инструменти за подобряване на клиентското обслужване в B2B индустрията, включително реферален маркетинг, онлайн чат и управление на клиентски отношения. Неговите потребители от различни индустрии споделят положителни резултати и увеличаване на удовлетвореността на клиентите.

  Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

  Start Free Trial x