Създаване на безпроблемно преживяване на услугата със софтуер за контактен център

В наши времена, дигитално грамотните консуматори използват множество платформи за да достигнат до компании и от всички тях очакват унифицирано преживяване. Ето защо повечето бизнеси, работещи с клиенти да приемат решенията за контактния център за да отговорят на нуждите на техните клиенти за безпроблемно омниканал преживяване. 

Без значение, какъв канал използват Вашите клиенти- със софтуера за контактния център на LiveAgent можете лесно, удобно и ефективно да управлявате всички Ваши клиентски взаимодействия от едно единствено място. 

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
key points illustration

Какъв е софтуерът за контактния център?

Софтуерът за контактния център е инструмент, който позволява на компаниите да рационализират комуникациите с клиентите във всички потенциални допирни точки и канали. Това може да включва глас, VoIP, имейл, чат на живо, текст и платформи за социални медии.

С нарастващия брой на бизнеси, използващи решения за контактен център, се очаква размерът на световния пазар за системи за контактен център да достигне 47.76 билиона долара до 2025. 

Защо се нуждаете от софтуер в облак за контактния център?

Базираният в облак софтуер за контактен център премахва нуждата да се разчита на традиционните локални решения. Това означава, че ще сте в състояние да се настрои и да се ръководи мощна система за център за контакт със солидни характеристики, които няма да изискват повече скъпи хардуери, инфраструктура и професионални IT екипи, които да ги управляват. 

Базираните в облак решения са подходящи както за малки бизнеси, така и за по- големи организации, тъй като те предоставят страхотна мащабируемост, гъвкавост, предоставят подобрена безопасност и са изключително изгодни.

maintenance - illustration

Какво можете да очаквате от употребата на софтуер за решения за контактния център

По-добро управление на услугата

Докладване и анализ на възможностите на инструментите за системи за контактния център, който улесняват мениджърите да наблюдават и да управляват всеки аспект от техните дейности по обслужването, да следят критичните показатели на услугата и да печелят разбиране, как се представят агентите.

Подобрена безопасност на данните

Решенията за софтуер за контактния център предоставят напреднали характеристики за безопасност, включително криптиране на данни и бекъп на данни за да защитят чувствителната клиентска информация. 

Подобрена продуктивност

Платформите за системи за контактен център са оборудвани с висок набор от характеристики, които позволяват на клиентите да следят клиентската информация и им позволяват бързо и професионално да разрешават проблеми, докато поддържат високи нива на продуктивност.

Допълнителни предимства на софтуера за контактния център

live chat increases sales

Намалено обслужване    разходи

Рационализирайте, автоматизирайте и оптимизирайте процеса на Вашето обслужване, което означава по- кратко време за отговор, по- бързи резолюции и по- малко повтарящи се обаждания – всички допринасящи за повишената ефикасност на обслужването и по- ниските операционни разходи.

Integrations pricing-icon

Повишени възможности за продажби

С мигновен достъп до обширни клиентски данни, обхващащи лична информация за всяка клиентска покупка до история на обслужването, агентите могат да продават кръстосано и в посока нагоре съответните услуги или продукти, когато е необходимо.

Всичко в едно контакт от много канали софтуер за контактен център на LiveAgent

Системата за контактния център на LiveAgent е с множество канали, богато на характеристики приложение, което прави Вашето обслужване по-ефикасно, а Вашите клиенти по- щастливи.

Изцяло функционален тикетинг

Софтуерът на контактния център на LiveAgent предлага пълен обхват от тикетинг характеристики, включително смарт разпределение на тикети, автоматизация на работния поток, лесно управление на отговорности, консервирани отговори и шаблони, управление на Споразумението за предоставяне на услуги, разделяне и обединяване на тикети, инструменти за екипно сътрудничество, докладване и много повече за бързи и ефикасно разрашеване на билети.

LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Поддръжка на чат на живо

Чатът на живо е една от основните характеристики на платформата за контактен център на LiveAgent, която Ви позволява предоставянето на мигновено обслужване, което днешните консуматори, очакват от марките.

Чатът на живо на LiveAgent е оборудван с множество както общи, така и уникални характеристики за чат на живо, включително множество опции за маршрутизиране, проактивни чат покани, онлайн наблюдение на посетителите, преглед на печат в реално време и повече.

Гласово и видео обаждане

Базираният в облак кол център е интегрален компонент на комплексното решение за контактен център на LiveAgent. Това Ви позволява да получавате обаждания от стационарни телефони или от Вашия уебсайт, да моделирате дори и най- сложните и персонализирани IVR дървета, да определяте маршрути и прехвърляне на обаждания, да правите неограничен брой записи на обаждания и много повече.

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Социална интеграция на медии

65% от хората на възраст между 18-34 считат, че социалната медия е ефективен канал за клиентско обслужване. LiveAgent интегрира най- популярните социални медии като Facebook, Twitter и Instagram за да Ви помогне да наблюдавате и да отговаряте на всички Ваши съобщения в социалните медии, коментари и споменаване на марки от едно единствено табло. С LiveAgent няма нужда да превключвате между различните социални акаунти или да наблюдава множество устройства.

Цялостен портал са самообслужване

70% от потребителите предпочитат да използват сайта на компанията за да получат отговори на своите въпроси, отколкото да използват телефон или имейл за да се свържат с компаниите за да получат отговори на своите въпроси, отколкото за да използват телефон или имейл за да се свържат с компаниите. С LiveAgent можете да разширите Вашите възможности за обслужване като активирате изцяло възможен за персонализиране портал за самообслужване с база знания, Най-често задавани въпроси, което дава възможност на клиентите сами да решават проблеми без да включват агентите.

book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Нуждаете се от софтуер за контактен център?

С множество доставчици на софтуер за контактен център на пазара, избирайки само един може да се окаже сложно за Вас. След като един път сте се запознали с вида на софтуера за контактния център, който търсите, помислете за създаването на списък от характеристики, които трябва да имате и които са от съществено значение за Вашия екип от клиентско обслужване. Докато някои предлагат някои от основните функционалности на контактния център, други включват разширени възможности. На LiveAgent, ние изграждаме само решения за контактен център с множество канали с повече от 179+ характеристики достъпни в момента и над 40 включени интеграции.

Защо решението на LiveAgent за контактния център е правилното за Вас

Базирана в облак технология

Наслаждавайте се на бързо внедряване, лесна употреба, разширена безопасност и други предимства на базираната в облак технология.

Доверена от 30k бизнеси

Над 30,000 бизнеси в различни индустрии са избрали LiveAgent като техен инструмент за клиентско обслужване.

С възможност за мащабиране & персонализиране

Софтуерът може да бъде лесно мащабиран и персонализиран според специфичните изисквания.

Savings illustration

Изберете план, който отговаря на Вашия бизнес

Добрият софтуер за контактен център е този, който перфектно се съгласува с Вашите бизнес цели, Вашите клиентски нужди и Вашия бюджет.

LiveAgent предлага 4 различни плана – включително един изцяло безплатен – без договори и скрити такси, изцяло прозрачно и честно ценообразуване, което се таксува всеки месец единствено за реална употреба. Можете да понижавате и надграждате Вашия план, да добавяте или премахвате клиенти по всяко едно време. 

Ще бъдете в добри ръце!

Знаете ли какво е общото между Huawei, BMW, Yamaha и O2? Познахте... LiveAgent!

Пробвайте безплатно сега Не се изисква кредитна карта
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Софтуер за контактен център
Съхранявайте данни за клиента и записвайте информация в тикетите си с Тикет/Информация за клиента (CRM). По този начин винаги ще бъдете подготвени и компетентни.

Тикет/Информация за клиента (CRM)

Използвайте изходящи обаждания за привличане на нови клиенти и разширяване на контактите. LiveAgent е надежден софтуер за телефонни централи. Dealer предлага автомобилен маркетинг и обслужване на клиенти. LiveAgent ви помага да подобрите качеството на клиентската поддръжка и да увеличите продажбите. Съхранявайте важна информация за контактите и ползвайте я за подобряване на удовлетвореността.

LiveAgent е напълно оборудван софтуер за обслужване на клиенти, който използва тикетинг система , за да обедини всички Ваши процеси на обслужване.

Софтуер за обслужване на клиенти за по-добро клиентско изживяване

Рефералният маркетинг и онлайн чат са полезни инструменти за подобряване на клиентско обслужване и маркетинг в B2B индустрията. Инвестирането в софтуер за телефонни центрове и CRM е важно.

CRM е управление на клиенти, бизнес подход, който се характерезира с активно създаване и поддържане на дългосрочни взаймоотношения с клиентите.

Управление за обслужването на клиенти

Стратегии за подобряване на клиентско обслужване и маркетинг в B2B индустрията с обновяване на системите, инвестиции в софтуер и използване на онлайн чат и социални медии.

Тя е мярка за това как продуктите и услугите, предоставяни от дадена компания, отговарят или надхвърлят очакванията на клиентите. Научете повече за това в речника на LiveAgent.

Удовлетвореността на клиентите от обслужването

Развивайте комуникационните умения, осигурете многоканална услуга и получете обратна връзка от клиентите за успех в бизнеса.

Увеличете възможностите си за обслужване с help desk софтуера на LiveAGent и възможността за самообслужване. Дайте на всеки от клиентите си денонощно да разрешава проблемите си самостоятелно.

Софтуер за самообслужване

Възможности за многоканална поддръжка и обслужване с LiveAgent. Включва тикетинг функции, гласови разговори, чат в реално време и връзка със социални мрежи. Подходящо за help desk и самообслужване.

Направете крачка напред с най-добрия софтуер за работа с клиенти. Бъдете винаги в крак с всички запитвания на клиентите си и подобрете обслужването им във всички канали.

Вървете ръка за ръка с клиентите си

Различни стратегии в подобряването на клиентското обслужване са посочени, докато използването на социални медии не е предпочитано. Важността на съвместимостта на кол центровете също е отбелязана.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо