Търсите по-добър хелп деск софтуер?

LiveAgent е най-преглежданият и класиран на първо място софтуер за информационно бюро за SMB през 2020 г. Бъдете по-близо до клиентите си и им помагайте по-бързо с LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Гъвкаво многоканално информационно бюро.
Опитайте LiveAgent.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

3 причини, поради които компаниите се прехвърлят от Desk.com

Вашите клиенти и бизнес заслужават по-добро обслужване. Доставете го с LiveAgent.

Безплатно автоматично прехвърляне

Не е нужно да се притеснявате за прехвърлянето на съществуващите ви данни чрез други приложения, тъй като ние предлагаме напълно безплатно автоматично прехвърляне.

24/7 обслужване на клиенти

Проблеми могат да възникнат по всяко време, оставяйки ви напълно неподготвени. Не ограничавайте възможността да ги разрешите, свържете се с клиентска поддръжка 24/7.

Многоканален подход

От самото начало LiveAgent е създаден с многоканален подход. Спрете да се фокусирате само върху имейли, а осигурете поддръжка и чрез чат на живо или кол център.

Запознайте се с LiveAgent, вашия истински многоканален софтуер за информационно бюро

Вашият отдел за поддръжка на клиенти трябва да използва правилния вид комуникационна платформа. Платформа, която е здрава и богата на функции, като същевременно е лесна за използване и навигация. Платформа, която се приспособява към вашия бизнес и не струва хиляди пари. Опознайте LiveAgent и достигнете до клиентите си навсякъде. Без значение дали комуникацията започва по имейл, чат на живо или обаждания, можете да разчитате на LiveAgent.

Щастливите клиенти са най-добрите клиенти

Ние предлагаме услуги за прехвърляне на консиерж от повечето от популярните хелп деск софтуери.

Data migration from one solution to another

Прецизно прехвърляне

Позволете ни да се погрижим за превключването от Desk към LiveAgent, за да можете да се съсредоточите върху по-важни неща като управление на вашия отдел за поддръжка. Услугата за прехвърляне е напълно безплатна и автоматизирана – няма да останат непрехвърлени тикети!

Прехвърлянето на данни се изпълнява на заден план, за да можете да продължите да работите в старото си информационно бюро, докато прехвърлянето приключи. Междувременно можем да направим демонстрация на вашите представители за поддръжка и да им представим LiveAgent.

Ако искате да прехвърлите вашия акаунт от Desk.com към LiveAgent, свържете се с нас.

Защо LiveAgent?

LiveAgent ви предлага точния набор от функции, включително мощен тикетинг софтуер, чат на живо в реално време и вграден софтуер за кол център. Тези три основни части на многоканалното информационно бюро са още по-усъвършенствани с 40+ интеграции и плъгини, 40+ налични езикови превода и десетки доклади и статистики. Ще получите всичко това на средна цена за една вечеря за двама.

Ready to switch to LiveAgent

Сравнение между Desk и LiveAgent

mitigate losses

Desk.com

Старите софтуерни продукти обикновено имат ограничена техническа и клиентска поддръжка. За съжаление проблемите могат да възникнат по всяко време и просто безпомощени. Услугите също не получават важни актуализации на софтуера, които биха подобрили тяхната функционалност. Възможностите да останете на върха на поддръжката на клиенти са остарели и значително ограничени.

Right tools to increase sales

LiveAgent

LiveAgent, като стабилен многоканален софтуер, получава нови актуализации на продукта редовно, на всеки 2-3 седмици. Постоянно се внедряват нови функции, подобрявайки както стабилността, така и функционалността. Нашата визия е проста – софтуерът за информационно бюро трябва да бъде първата стъпка към по-добро обслужване на клиентите. Не се ограничавайте, развийте се бързо с нас.

Най-доброто за вашите пари

Софтуерът за информационно бюро не трябва да струва цяло състояние. LiveAgent ви предлага справедливи и прозрачни цени. Плащайте само докато ползвате, не ви обвързваме с никакви договори.

Package Name

Тикет

За малкия бизнес и търговците на свободна практика

$15 /mo
Package Name

Тикет+чат

За средения бизнес и професионални агенции

$29 /mo

Причини защо фирмите преминават към LiveAgent

  • “Толкова е богат на функции, че победи 5-годишния ми абонамент за zendesk. Затова й го смених. Много добра цена за мен като собственик на малък бизнес.” Алберт

  • Първоначално изпробвах Zendesk, но след часове настройки и опити да разбера ценовия им модел ми стана ясно, че той не е за мен. Вместо това започнах да използвам LiveAgent и трябва да кажа, че засега съм много доволен. Системата имаше абсолютно точното количество настройки, което искам, и все още не съм намерил нещо, което не е възможно да се направи с него. Самото обслужване е страхотно и обикновено отговарят на Вашите въпроси за няколко минути. “ Ерик

  • „Прехвърлихме се в LiveAgent от ZenDesk … и не бихме се върнали … Това е удивителна достъпна цена и винаги полезен екип за обслужване, който е там, за да ни помага 24×7. Второ, напредналото ниво на автоматизация, което буквално замени нуждата ни от Zapier, тъй като има голям брой интеграции. Плюс това те дават възможност за супер лесно свързване на твърде много имейли. ” Аарон

  • „Ние и нашите клиенти постоянно имахме проблеми със ZenDesk, но след като разгледахме различни опции, избрахме LiveAgent въз основа на потребителските отзиви и цената му.“ Адам

  • “Използвал съм почти всяка друга чат и тикетинг система и LiveAgent изпъква пред всички тях. Качество на услугата, бърза реакция от отдела за поддръжка и голям списък от функции, включени в комбинирани пакет, са част на причините те да се открояват сред тълпата. ” Нейтън

  • „Преминахме към тази система след като много години използвахме ZenDesk. Функционалностите са страхотни: контактни форми, чат, полезна информация, интеграция със социални мрежи – всичко в един продукт, като всички тези модули са добре обмислени и компетентно си взаимодействат. Хареса ми, че услугата работи стабилно дори на мобилни платформи (след ZenDesk това е огромен плюс за нас). ” Олга

  • “Изпробвах различни възможности, включително Zendesk, Freshdesk и други. След това намерихме LiveAgent. Страхотен продукт, добро качество за парите си, лесен за използване, страхотна поддръжка и помощ при внедряването. И сега, след няколко години употреба, той все още е най-добрият избор за система за обслужване, който бихме могли да направим. ” Мичал

  • „Преди съм използвал много други системи като LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com и др. LiveAgent ги е победи във всяко едно отношение, поради своите цени, функции, обслужване на клиенти и мобилни функции.“ Харисън

Ще бъдете в добри ръце!

Знаете ли какво е общото между Huawei, BMW, Yamaha и O2? Познахте... LiveAgent!

Пробвайте безплатно сега Не се изисква кредитна карта

Сравнете LiveAgent с друг софтуер

Любопитно сте да видите как се сравняваме с други популярни софтуери? Разгледайте нашите страници за сравнение и открийте всичко, което можем да предложим.

Related Articles to Desk
LiveAgent e решение за справка, което свързва множество платформи в един интерфейс. Научете за Chaport алтернативата и започнете да печелите бизнес предимства.

Търсите ли алтернатива за Chaport?

LiveAgent е безплатна система за управление на взаимоотношенията с клиентите за малки и средни бизнеси, оценена като #1 софтуер за SMB през 2020 г. Бизнесите могат да осигурят отлично обслужване и управление на клиенти чрез множество опции за обслужване на клиенти, включително имейл, чат на живо, социални мрежи и база със знания. Възможно е да се ползва безплатен тестов период от 7 или 30 дни.

LiveAgent е най-преглежданият и считан за #1 хелп деск софтуер за малки и средни предприятия през 2019. Големите бизнеси често бързо се възползват от възвращаемостта на инвестицията на Liveagent с характеристиката за преглед на написаното в реално време.

Хелп деск софтуер за предприемачески бизнеси

Присъединете се към глобалния бизнес, като адаптирате уиджетите си, за да приветствате международните клиенти на техния предпочитан език. Рационализирайте комуникацията с мигновени съобщения и предложете консиерж миграция от най- популярните хелп деск решения, за щастливи клиенти и по-добро обслужване.

SolidTrust Pay е доставчик на електронни портфейли и разплащателни услуги за физически лица, предприемачи, стартиращи фирми и малък бизнес.

Solid Trust Pay | LiveAgent

LiveAgent предлага софтуер за клиентско обслужване, включващ функции като управление на данни, система за управление на оплаквания и клиентски портал. Компанията подчертава важността на отзивите на клиентите и предоставя безплатна демонстрация и пробен период на продукта. LiveAgent е популярна алтернатива за VoIP телефонни системи и софтуер за самообслужване. Компанията предоставя и партньорска програма.

Присъединете се към нашите удовлетворени клиенти, които използват LiveAgent. Създайте по- добро клиентско преживяване благодарение на решението омниканал.

Websignal

Текстът представя софтуерни решения за клиентско обслужване, вкл. VoIP телефонни системи, софтуер за входяща телефонна централа и система за управление на оплаквания. Компанията предлага поддръжка и партньорска програма. Има блог, академия, шаблони и терминологичен речник на сайта й. Възможен е безплатен пробен период на решенията.

Чудите ли се защо LiveAgent е добър избор за компании за разработка на софтуер? Ето три причини, поради които изберете нас.

Търсите по-добър helpdesk софтуер?

LiveAgent предоставя различни методи за обслужване на клиенти, включително чат на живо и имейл. Базата знания и порталът за поддръжка са първите места, на които клиентите ще търсят отговори. LiveAgent осигурява мощни инструменти за създаване на ЧЗВ, статии за самообслужване и категории въз основа на бизнеса. Всичка необходима информация се намира в универсалната входяща поща, за да можете да проследите нуждите и исканията на клиентите.

LiveAgent е най-доброто многоканално решение за обслужване на Вашите клиенти. Тикетинг системата на LiveAgent се грижи за всичко вместо Вас.

Търсите алтернатива на Tawk?

LiveAgent е ценово достъпна и функционално богата система за обслужване на клиенти, която предлага контактни форми, чат, полезна информация и интеграция със социални мрежи. Потребителите хвалят стабилната й работа дори на мобилни платформи и високото ниво на автоматизация. LiveAgent е избран пред ZenDesk и други системи, поради високото качество на услугата и поддръжката.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо