Най-добрият WordPress плъгин за вътрешни линкове

Разберете как плъгинът подпомага усилията ви за оптимизация за интернет търсачки

  • ✓ Без такса за включвате
  • ✓ Клиентско обслужване 24/7
Industry background

Какво може да прави инструментът за вътрешни линкове за WP?

Добавянето на линкове може да е времеемко и досадно ако трябва да създадете всеки линк ръчно. За щастие има лесно решение: плъгинът за вътрешни линкове на Quality Unit. Научете повече за функционалностите му по-надолу.

cleverness of LiveAgent

Разнообразни текстове на връзките

Притеснявате се, че текстовете на връзките ще се повтарят? Няма нужда. Даваме ви възможност да въвеждате фрази, синоними и свързани словосъчетания, които искате да бъдат асоциирани с всяка ключова дума за ествествени и разнообразни вътрешни линкове.

personalization features of LiveAgent

Автоматично създаване на линкове

Автоматичното създаване на линкове е основната функционалност на плъгина, която ви позволява да се фокусирате върху други дейности, свързани с SEO и маркетинг, вместо ръчно да добавяте вътрешни връзки към всяка статия. Какво да очаквате? Просто въведете ръчно или чрез файл ключовите думи и предпочитаните URL адреси.

provide help with LiveAgent

"Черен списък" на конкретни URL адреси

Черният списък ви дава възможност да въведете URL адреси, които не искате да се включват в автоматичния процес, като страниците за вход и завършване на поръчка например, и плъгинът ще ги избягва.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Въвеждане на множество ключови думи чрез файл

Искате ли да избегнете въвеждането на всяка ключова дума една по една? Нашата функция за масово въвеждане ви дава възможност да го направите чрез CSV файл за секунди.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Употреба на категории

Когато правите връзки между съдържанието си, трябва да се вземе предвид съответствието между темите. Използвайки плъгина за автоматично свързване, можете да изберете как да бъде свързано съдържанието ви, използвайки класификацията на WordPress. Така можете да ограничите определени ключови думи. Например, ако искате линкът към електронната ви книга да се визуализира само в раздела Отзиви за книги с етикет “художествена литература”, можете лесно да го направите с нашия плъгин.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Google Search Console API

Ако нямате Excel документ с ключови думи, които искате да таргетирате чрез вътрешни линкове, не се притеснявайте. С нашия Google Search Console API можете автоматично да въведете подходящи ключови думи от WordPress сайта си.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Конкретен брой линкове за всяка статия/абзац

Тъй като статиите варират на дължина, може да е добра идея да настроите определен брой линкове на база на броя думи, за да избегнете създаването на прекалено много или прекалено малко връзки. Това може да се направи за абзац или за цяла статия.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Автоматично въвеждане на ключови думи от Yoast SEO/RankMath

Имате ли инсталирани плъгини Yoast SEO или RankMath? Свалете всички ключови думи от базата си данни и си спестете време.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Настройки за отваряне на линка

Можете да зададете настройки за отваряне на линковете, например: отваряне в нов прозорец, в същия раздел или в изскачащ прозорец.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Не променя стари вътрешни линкове

Линковете, добавени ръчно, няма да бъдат променяни, така че не се притеснявайте.

Причини да добавите вътрешни линкове

Вътрешните линкове са хиперлинкове, които свързват страници в един и същ сайт. Могат да се намират в тялото или в текста на страницата. Те са различни от външните линкове, които водят до други сайтове. Научете повече за предимствата на вътрешните връзки по-долу.

Integrations pricing-icon

По-нисък процент на отпадате и по-висок процент задържане на потребители

Вътрешните линкове са отличен начин да ангажирате читателите си и да ги държите активни на страницата си. В резултат, има по-голяма вероятност да ги превърнете в клиенти или да ги накарате да извършат друго желано действие.

Integrations pricing-icon

По-добра позиция в интернет търсачки

Значението на вътрешните линкове не се простира само до читателите, но и до интернет търсачките. Правилната употреба на вътрешни линкове може да помогне на Google да разбере структурата на сайта ви, което може да помогне да се повиши трафика и да подобри позицията ви в интернет търсачките.

Integrations pricing-icon

Разпределение на стойността на линка

Използването на вътрешни линкове също така е важно, защото ви помага да разпространите стойността на линка от една страница към друга. В общи линии, идеята е повече страници да могат да дадат стойност и авторитет една на друга, подобрявайки позицията на сайта и видимостта, предотвратявайки “страници-сираци” (невидими за интернет търсачките).

LiveAgent - What is help desk software

Въжможно ли е автоматичните вътрешни линкове да навредят на поцизията ви в интернет търсачките?

Плъгините за автоматични линкове имат лоша слага, тъй като много хора смятат, че те могат да са вредни заради повтарящите се текстове на връзките и несвързани вътрешни линкове. Това са основателни причини за притеснение, тъй като не е добре Google да ви наложи наказание или да причините неприятно преживяване на потребителите си.

Взели сме тези притеснения предвид когато създавахме плъгинът за вътрешни линкове. Имайки това предвид, плъгинът ви дава възможност да добавяте множество възможности за текст на връзката за всяка ключова дума и да настройвате подходящи линкове на база на тип на публикациите, категории и етикети.

За кого могат да са полезни вътрешните връзки?

Integrations pricing-icon

Блогъри

Автоматичните вътрешни линкове са отличен начин да подобрите блога си тъй като няма да се налага да добавяте линкове ръчно, което е особено полезно ако имате много съдържание. В зависимост от предпочитанията ви, плъгинът може да добави вътрешни линкове към всичките ви публикации без да презаписва тези, които са били добавени ръчно. Той също така предотвратява страниците-сираци, което от своя страна предотвратява проблеми с интернет търсачките като например ниска позиция в резултатите от търсенията.

Integrations pricing-icon

Агенции

Плъгините за вътрешни линкове са SEO плъгини от съшествено значение. Затова са полезни не само за отделни хора и компании, но и за агенции, които предлагат SEO услуги. Следователно, можете да въведете стратегия за създаване на линкове за големи клиенти без да се налага да създавате линкове на всяка страница от уебсайта им.

Integrations pricing-icon

Бизнеси

Поддържайте положително клиентско изживяване на уебсайта си и дръжте потенциалните си клиенти ангажирани за по-дълго, за да могат лесно да намерят информация. Свържете вътрешно сайта си както ви харесва като посочите в кои категории и URL адреси да бъдат създавани линкове и в кои не.

Готови ли сте да подобрите стратегията си за вътрешни линкове?

Потребителите на WP могат да свалят и използват плъгина за вътрешни връзки безплатно. Променете из основи потребителското изживяване и подобрете оптимизацията си за интернет търсачки незабавно.

Плъгини за WP, които могат да ви бъдат полезни

Искате да подобрите сайта си с още разшитения за WP? Помислете дали да не добавите допълнителни плъгини, които ще подобрят потребителското изживяване и клиентското обслужане.

Плъгин за лайв чат

Възможността да отговаряте бързо на посетителите на уебсайта си влияе значително върху потребителското изживяване и репутацията на бранда. Най-добрият начин да сте винаги на разположение е да имате лайв чат на сайта си.

Integrations pricing-icon

Плъгин за списък с отметки

Предложете на читателите си интерактивни списъци с отметки, които са прости, но модерни. Списъците могат да се запазват, споделят и отпечатват. Също така наблюдавайте как трафикът на сайта ви расте, тъй като списъсък с отметки е съвместим със Schema Markup.

Related Articles to WordPress плъгин за вътрешни линкове
Таблото с информация помага на агентите да са в час с най- важната информация в компанията. Свържете се с нас за повече информация.

Табло за управление

Текстът разглежда начини за подобряване на обслужването на клиенти с помощта на игрова механика, като мониторинг на SLA, адаптация на езика, клиентски портали, награди и значки, прикачени файлове в статии, предложения за обратна връзка, форуми, множество бази данни и търсачки. Тези методи целят подобряване на работата на служителите и създаване на по-добро клиентско изживяване.

Използвайки LiveAgent, бизнесите могат да подобрят клиентското обслужване чрез реферален маркетинг и онлайн чат. Функциите включват SLA мониторинг, адаптация на езика и награди. LiveAgent също предлага уебинари за преглед на функциите и най-добри практики.

MMS от Meta – реч към текст и текст към реч

Използвайки LiveAgent, бизнесите могат да подобрят клиентското обслужване чрез реферален маркетинг и онлайн чат. Функциите включват SLA мониторинг, адаптация на езика и награди. LiveAgent също предлага уебинари за преглед на функциите и най-добри практики.

Videos - Otziv Za Ip Telefon Sangoma S305

Отзив за IP телефон Sangoma s305

Videos - Otziv Za Ip Telefon Sangoma S305

Адресът на отдела за обслужване е имейл адрес, чрез който клиентите ви могат да се свържат с вас, когато имат нужда от помощ. Адресът на отдела за обслужване е съставен от ключови думи като info и т.н.

Адрес на отдела за обслужване

Създаването на контактни полета помага на компаниите да персонализират маркетинга и обслужването на клиентите. LiveAgent предлага персонализиран статус за тикети и самообслужване. Обучението на служителите за клиентско обслужване е от съществено значение за успешните бизнеси. Адресът на отдела за обслужване е имейл адрес, по който клиентите могат да получават помощ.

Употребата на VoIP номер от iPlan с нашия софтуер LiveAgent никога не е била по-лесна. Разгледайте статията, за да научите повече.

iPlan

Insightly и LiveAgent са софтуерни решения за управление на клиентските връзки в B2B индустрията през онлайн чат, социални медии и API интеграция.

Всички взамодействия, които клиентите имат с компанията и нейните услуги и продукти се групират като опит за клиентите. Научете повече за клиентския опит.

Клиентски опит

Подобрете комуникацията с клиентите и изградете добра репутация. LiveAgent предлага решения за обслужване на клиенти и повишаване на удовлетворението.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

Start Free Trial x