Изграждане на база знания и документация за поддръжка с лекота

Многобройни проучвания показват, че повечето от днешните потребители по-скоро биха намерили информация онлайн и биха решили проблемите сами, вместо да се обадят на поддръжката на клиентите. С помощта на софтуера на LiveAgent можете лесно да създадете цялостна база от знания с документация за поддръжка, която да позволява самообслужване 24/7.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
3 people reviewing support documentation

Какво представлява документацията за поддръжка?

Документацията за поддръжка предоставя официална информация, обясняваща използването, функционалността, създаването или архитектурата на продукта или услугата на компанията. Тя може да включва всичко от основните ръководства за “как да” на потребителските ръководства за напреднали технически уроци във вашата база от знания.

Основни предимства на документацията за добре писмена поддръжка на клиенти

Подробната документация за поддръжка осигурява бизнес ползи на различни нива. Освен това е от съществено значение както за Вашите клиенти, така и за вашите агенти по поддръжката.

Подкрепа на Вашите агенти и екипи

Документацията от базата знания е от съществено значение за вашия екип по поддръжката. С всичко, което е точно документирано, Вашите агенти винаги ще разполагат с правилната информация, за да предоставят бързи и последователни отговори за вашите клиенти.

Подобряване на удовлетвореността на клиентите

Потребителите все повече предпочитат самообслужване пред взаимодействието между хората. Обширната база от знания и документацията за поддръжка дава възможност на клиентите ви да решават проблеми, преди дори да се наложи да поискат помощ.

Станете авторитет във Вашата ниша

Предлагайки на клиентите си надежден, точен, подходящ и изчерпателен източник на информация за вашите продукти или услуги, можете да изградите по-добър авторитет на марката и да спечелите повече доверието на клиентите.

Осигурете на своите клиенти и екип за поддръжка правилните знания

С помощта на базата знания на LiveAgent и софтуера за онлайн помощна документация можете да консолидирате цялата си документация за поддръжка в централизирана база от знания и да я направите лесно достъпна за всеки, който се нуждае от нея.

Post Affiliate Pro knowledge base on laptop screen

Мощен WYSIWYG редактор

С мощен визуален редактор на WYSIWYG, създаването, редактирането и форматирането на вашата база от знания и документация за поддръжка никога не е било по-лесно. Можете да добавяте изображения, видеоклипове, таблици и други визуални материали, за да сте сигурни, че съдържанието ви е привлекателно, ангажиращо и лесно консумирано.

Вътрешна документация за поддръжка

Създайте вътрешна база от знания с основна документация, която ще бъде видима само за вашия екип за поддръжка. Дайте на агентите незабавен достъп до правилната информация и им позволявайте бързо да решават проблемите на клиентите, без да се налага да губите часове в търсене на решения.

woman behind computer organizing support documentation
woman adding content to multiple support documentation files

Мулти база знания

Настройте неограничен брой знания, по една за всяка от марките, продуктите, услугите или отделите ви – всичко това в един акаунт в LiveAgent. Всяка база знания е напълно отделена и ще има свой уникален дизайн, настройки и съдържание.

Прикачени файлове в статии

Допълване на документацията за поддръжка с допълнителни полезни ресурси, като прикачите файлове, които могат да бъдат изтеглени към вашите статии в базата знания. Направете съдържанието си още по-информативно и ценно и помогнете на клиентите да се запознаят по-дълбоко с темите, които са от интерес.

woman downloading support documentation
search suggestion in LiveAgent - gif

Търсене на джаджа с предложения

Помогнете на клиентите и екипа си по поддръжката лесно и без усилие да се придвижват в документацията на базата знания, като активирате приспособление за търсене, което автоматично предлага подходящо съдържание в реално време, въз основа на въведените в лентата за търсене ключови думи.

Богати опции за персонализиране

Уверете се, че документацията на базата знания съответства на стила на вашата марка с набор от настройки и опции за персонализиране. Можете да промените логото, заглавието, да изберете тема, да дефинирате цветовете си, да вмъкнете свой HTML и потребителски CSS или да добавите проследяващи кодове.

woman designing website

Има много повече в LiveAgent

Поддържайте всички ваши клиентски комуникации на едно място и активирайте самообслужването си. Лесно се справяйте с билети, имейли, чатове, разговори и съобщения в социалните мрежи с решение за единна поддръжка на клиенти “всичко в едно”.

book lover - illustration

Портал за самообслужване на клиенти

В допълнение към създаването на документация за поддръжка, можете да създадете пълен портал за самообслужване, в който клиентите могат да изпращат и управляват своите билети, да споделят обратна връзка и да си взаимодействат във форум на общността.

Поддръжка на управлението на билети

От интелигентното разпределение на билетите, правилата за автоматизация на работния поток и лесното управление на отговорността – до консервирани отговори, SPA, надеждни инструменти за отчитане и екипно сътрудничество – LiveAgent предоставя пълна гама от функции за издаване на билети.

Test email campaigns
quick quality customer service through live chat

Чат в реално време

Предоставяте незабавна поддръжка на клиенти с чат на живо. Нашият чат джаджа е най-бързият на пазара и включва както основни, така и разширени функции, като чат маршрутизиране, проактивен чат за покани посетител.

Вграден софтуер за кол център

LiveAgent идва с облачен базиран кол център и ви позволява да се интегрирате с всеки доставчик на VoIP. Получавате обаждания от стационарни телефони или директно от уебсайта си (както глас, така и видео) без допълнителни такси за минута.

two people video calling
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Управление на социални медии

Интегрирайте се с Facebook, Twitter и Instagram, за да рационализират всички ваши социални медийни канали в една пощенска кутия. Лесно следете и отговаряте на всички съобщения, коментари и бранд споменавания от едно табло за управление, без да се налага да се връщате назад и напред между различните социални профили.

Защо LiveAgent? Над 30 000 фирми не могат да грешат

Integrations pricing-icon

Повече от документация за поддръжка

Комбинирахме билети, чат, глас и видео, социални медии и поддръжка на самообслужване в един инструмент.

colorful review - icon

Най-#1 оценка на отзиви

LiveAgent е най-рецензираното и #1 софтуерно решение за помощния център за МСП през 2019-2020 г.

birthday cake - icon

Над 15 години на пазара

От 2004 г. насам ние предоставяме нашата система за обслужване на клиенти на фирми от различни индустрии.

Gear - icon

Богат на функции и мащабируем

LiveAgent е пълен с над 180+ функции, 40+ интеграции и може да бъде персонализиран, за да отговаря на вашите изисквания.

Savings illustration

Изберете план, който най-добре отговаря на вашите нужди

С 4 абонаментни плана да избирате от и напълно прозрачно и справедливо ценообразуване, LiveAgent може да се възползва от всеки бизнес – без значение от размера или индустрията, в която работите. Започнете безплатна 14дневна пробна версия за да го изпробвате и да видите как може да подобри опита Ви за поддръжка на клиенти.

Related Articles to Софтуер за документация за поддръжка
Телефонната централа и IVR технологията подобряват комуникацията с клиентите, като осигуряват персонализирана помощ и повишават ефективността.

LiveAgent | Софтуер за телефонна централа във вашия хелп деск

Телефонната централа и IVR технологията подобряват комуникацията с клиентите, като осигуряват персонализирана помощ и повишават ефективността.

Отличното клиентско обслужване започва с по-добър help desk софтуер. Опитайте 14-дневния безплатен тест период на LiveAgent и увеличете лоялността и продажбите с помощта на софтуер за клиентски портал.

Намалете разходите си със софтуер за клиентски портал

Създайте многоезични бази знания с уникален дизайн, предлагайки ръководства и статии за по-добро разбиране. LiveAgent уебинар 4 предлага функцията "Множество бази знания" за подобряване на удовлетвореността на клиентите. Google Bard AI Chatbot е препоръчителен начин за връзки с клиентите и оптимизиране на текстове.

Разгледайте селекция с най-добрите лайв чат софтуери на пазара. Изберете идеалният лайв чат софтуер за уебсайта си и издигнете клиентското си обслужване до небето.

Лайв чат софтуер

Лайв чатът предлага множество предимства за бизнеса - незабавен контакт, повече продуктивност и ниска цена. Клиентите го обожават.

Определете максималната дължина на опашката и елиминирайте разочарованието на клиентите. Max Дължина на опашката скрива чат бутона от вашия уеб, докато опашката стане по-малка

Максимален брой на чакащите

Организацията предлага решения за комуникация и клиентско обслужване, включително софтуер и хардуерни телефонни централи. LiveAgent предлага комуникационна платформа за подобрено клиентско обслужване.

Would you like to improve your knowledge about customer service? Check out our extensive guides, tips & tricks inside LiveAgent academy.

Академия LiveAgent

Днешната сфера на клиентското обслужване включва клиентска психология, сегментация, умения и обслужване на място и дистанционно. Програми за лоялни клиенти и благодарствени имейли играят важна роля в поддържането на добри взаимоотношения с клиентите.

LiveAgent е в състояние да изпълни изискванията на няколко бизнес сфери. Вижте как LiveAgent може да отговаря на вашите изисквания и да подобри поддръжката на клиентите Ви.

преведи на български и запази включеният таг: Ценно във всяка една индустрия

LiveAgent предлага софтуер за клиентско обслужване с множество интеграции и функции, подходящи за различни индустрии. Подобрете отговорността и намалете заявките в системата за поддръжка. Научете повече за тяхната услуга.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

Start Free Trial x