Отзив за чатбота от Microsoft (Azure Bot Service)

В текста се споменават различни платформи, които предлагат услуги за маркетинг, продажби и клиентско обслужване, включително Infobip и HubSpot. Също така са представени отзиви за различни чатботове, като Amazon Lex получава средна оценка от 4.2. LiveAgent предоставя полезна информация за контакти на отделите за клиентско обслужване на други компании. В текста се срещат терминологични думи, които могат да бъдат обърнати и обяснени за начинаещи или незапознати с тази област.
Отзив за чатбота от Microsoft (Azure Bot Service)
Compare Отзив за чатбота от Microsoft (Azure Bot Service) with other in: How Отзив за чатбота от Microsoft (Azure Bot Service) is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1333 reviews

Чатботът Azure, разработен от Microsoft, е широко използван и уважаван инструмент за клиентско обслужване и чатбот услуги. Много клиенти го хвалят заради представянето и надеждността му и е известен с това, че може да работи без особени проблеми.

Pricing
Starting from:
$   на месец
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Santiago Montaldo

Editor's rating

Santiago Montaldo
Overall rating
4
Потребителско изживяване
5
Цена
3
Въвеждане в употреба
4

Как да започнете работата си с функцията бот на Microsoft

Microsoft Azure Chatbot е платформа за разработка на чатбот, базирана на облак, създадена от Microsoft. Част е от Azure Bot Service, който дава възможност на бизнесите и разработчиците да създават, пускат в употреба и да управляват чатботове на платформи като уебсайтове, мобилни приложения и платформи за обмяна на съобщения като Skype и Slack.

За да се регистрирате за чатбота, трябва първо да си създадете профил в Azure. За да го направя, отидох в уебсайта за безплатна регистрация. Имейл адресът ми веднага беше разпознат, защото вече имах създаден профил, така че трябваше само да въведа паролата си и да потвърдя входа през приложението Authenticator на телефона си.

Microsoft Azure - моят профил

След като преминах през двуфакторното удостоверяване, трябваше да попълня доста дълъг формуляр. В него се изискваха данни като пълното ми име, държава, ДДС номер на компанията и друга информация.

След като въведох тази информация, трябваше да се съглася с някои условия и можех да продължа напред.

По-напред в процеса по регистрация, трябваше да въведа данните на банковата си карта. Никак не обичам този подход (особено когато пробвам безплатен инструмент, който да тестам, за да напиша отзив). Без много да му мисля обаче, дадох на Microsoft данните на картата си. В този момент обаче се сблъсках с проблем – не можех да ползвам карта, която не е регистрирана в същата държава, като тази, която избрах на предишната стъпка в информацията за адреса ми. Това беше малко дразнещо и затрудни процеса.

Microsoft Azure - потвърждаване на самоличността с карта

За щастие на следващата стъпка ми поискаха обратна връзка, така че веднага споменах проблема с надеждата, че екипът ще направи нещо по върпоса.

Microsoft Azure - обратна връзка за настройките

Всичко ми отне около 7-10 минути, включително чакането да получа SMS с код за потвърждение.

Microsoft Azure - да започваме

Като цяло бих казал, че както процесът по регистрацията, така и първоначалните ми впечатления от инстреумента бяха, че е лесен за начинаещи. След като се регистрирам, поразгледах потребителския интерфейс и ми направи добро впечатление. Беше лесен и ясен за навигиране.

Функции и въвеждане в употреба на бота на Microsoft

След като вече бях разгледал софтуера за кратко, започнах да изследвам отделните му функции и употреби.

Що се отнася до услугите с изкуствен интелект, успях да се възползвам от няколко функции като подреждане на формуляри, съветник за показатели, видео анализатор и бот услугата.

Бот услуги на Microsoft

За да създадете чатбот, трябва да изберете един от софтуерните инструменти, свързани с Microsoft. За съжаление, не бях наясно с никой от тях, така че просто избрах първия – Mia.

Опции за избор на бот услуги в Microsoft

На този етап беше много лесно да се ориентирам в приложението. Всичко беше ясно и разбираемо. Предполагам някои хора биха казали, че потребителският интерфейс е прекалено бял и скучен, но аз нямах нищо против.

Microsoft чатбот - регистрирайте се за Mia
Microsoft чатбот - регистрирайте се за Mia

Това, което ме изненада беше, че отделните инстрменти в Microsoft не са безплатни. Например, Mia има безплатен тестов период от един месец и се таксува еднократно по €1,701 на потребител.

Някои от другите чатботове дори не бяха налични в държавата, в която живея, но въпреки това се показваха в списъка. Това беше малко разочароващо и дразнещо.

Microsoft чатбот - Intumit

Що се отнася до поддръжка или ръководства, бях много доволен да видя различни ресурси, създадени в помощ на неопитните потребители.

Представяне и полезно действие

След като се запознах с повечето функции и различните чатбот услуги, които се предлагат, реших да тествам представянето и полезността на един от чатботовете. Пуснах го на мой тестов сайт. Едно от основните предимства на употребата на чатбота Azure, по мое мнение, е умението му да разбира естествен език и да отговаря разговорно на съобщенията на потребителя. Бях доста доволен от начина, по който се справи бота. Чатботът отговаряше по начин, който изглеждаше естествен и интуитивен. Освен това, тъй като чатбот Azure има много възможности за персонализация, имах възможност да регулирам поведението и отговорите му според специфичните нужди на потенциалните ми потребители. Например, конфигурирах чатботът да дава конкретна информация и да изпълнява специфични действия на база на написаното от потребителя.

Цени на бот от Microsoft

Microsoft предлага няколко варианта за ценови планове, както абонаментен план, така и с платени добавки.

Безплатен план

Един от двата ценови плана за чатбот от Microsoft е безплатен. В него получавате неограничени съобщения в стандартни канали, както и до 10 000 съобщения на месец в премиум канали.

План S1

От друга страна, съществува и абонаментен план S1. Той не е безплатен. Стандартните канали не са платени, докато премиум каналите струват $0,50 на всеки 1 000 съобщения.

Допълнителни такси

Освен двата споменати ценови плана, има някои допълнителни такси, които може да се наложи да платите. Те включват:

  • Бот услуга Azure
  • Съвети за приложението
  • Разбиране на език
  • Въпроси и отговори
  • Реч

Заключение

В обобщение на отзива ми, мога да каза, че определено беше интересно преживяване да тествам чатбота на Microsoft. Ценовата структура може и да не е най-добрата на света, но определено има план за всеки бюджет – голям и малък. Въпреки че регистрацията може да е предизвикателство, цялостния потребителски интерфейс на чатбота компенсира този недостатък. Наборът от различни функции определено е широк и разнообразен. Поради това смятам, че чатботът на Microsoft има шанс да привлече широка клиентска база. Представя се без никакви проблеми и може да се използва по разнообразни начини. За да пробвате дали е подходящ за вашия бизнес, вероятно е най-добре да се възползвате от безплатния му тестов период, за да видите сами какво преставлява!

Често срещани проблеми и затруднения

Как да пусна Azure bot локално?

Трябва да инсталирате Azure Functions Core Tools на машината си, за да стартирате Azure Bot локално. Azure Functions Core Tools ви позволява да използвате функциите на Azure локално и можете да използвате това за бота си. След като вече сте инсталирали Azure Functions Core Tools, можете да стартирате бота си локално като отворите команден прозорец (command prompt), отидете в root директорията на бота си, извършите команда “func start” и отидете на сайта си, за да го тествате.

Как да тествам бот услугата на Azure?

Можете да тествате Azure Bot Service като използвате Azure Bot Service Emulator. Възможно е да тествате бота локално преди да го пуснете в Azure, използвайки емулатора. След като пуснете бота си в Azure, можете да го тествате, използвайки Azure Bot Service Emulator. Както V4, така и V3 на Bot Framework SDK могат да се тестват с емулатора.

Как да интегрирам бот Azure на уебсайта си?

Ботът Azure може да се интегрира на уебсайта ви, използвайки канала Web Chat на Azure Bot Service. Като добавите Уеб чат към уебсайта си, потребителите ще могат да заимодействат директно с бота ви. Можете да откриете повече подробности на уебсайта на чатбота.

Product reviews

Прогнозни оценки за удовлетвореността са мярка за това дали тикетът е вероятно да получи положителен или отрицателен рейтинг на удовлетвореност.

Прогнозни оценки за удовлетвореността

LiveAgent е компания, която предлага софтуерни решения за клиентско обслужване, включително VoIP телефонни системи, софтуер за самообслужване и системи за управление на оплаквания. Компанията има партньорски програма и предоставя уебинари и тестове за скорост на писане. Има контакти за продажби на няколко места и предлага бюлетин с последните новини и намаления.

Reviews - Reverse Phone Lookup - Obratno Tarsene Na Telefonni Nomera

Reviews - Reverse Phone Lookup - Obratno Tarsene Na Telefonni Nomera

В тази статия са разгледани няколко фактора, които да се има предвид при избора на услуга за търсене на номера. Въвеждат се понятия като лесната за употреба, обхвата на наличната информация, цената, поверителността и сигурността, доброто клиентско обслужване и точността. Важно е да се има представа за тези фактори, за да се избере правилната услуга, която да отговаря на нуждите на потребителя.

Оценката на удовлетвореността на клиентите е чудесен начин на видите ефективността на Вашите агенти. Само клиентите могат да предоставят рейтинга. C LiveAgent клиентите са доволни.

Оценка на удовлетворенотта на клиентите

Текстът предлага три основни принципа за обслужване на клиенти - отговаряне на техните нужди, индивидуален подход и съпричастност. Можете да получите поддръжка чрез чат, както и да се регистрирате за достъп до речник. Рейтингът за удовлетвореност на клиентите показва колко са доволни клиентите от обслужването. Клиентите могат да дадат оценки и коментари, като това е страхотен начин да се измери ефективността на агентите. За да подобрите рейтинга си за удовлетвореност на клиентите, трябва да развиете обслужването си и да внимавате индивидуално към всеки клиент.

Поддръжка чрез чат се осъществява чрез софтуер за лайв чат. LiveAgent предоставя онлайн чат на клиентите си. Сътрудник обслужване на клиенти е готов да помогне.

Поддръжка чрез чат

LiveAgent предлага различни бюро услуги за управление на тикети и обслужване на клиенти на живо. Ключовият фактор за успеха на всяка компания е качествената клиентска поддръжка, която може да се осигури чрез екип с изключителни комуникационни умения и множество канали за връзка с клиентите. Обслужването на живо чрез чат е от голямо значение за намаляване на броя на анулираните колички и увеличаване на разговорите.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо