Хелп деск софтуер за малък бизнес

Разширете Вашия бизнес с по- добро хелп деск решение. Помогнете на Вашия бизнес с LiveAgent, най-преглеждания и считан за #1 хелп деск софтуер през 2020. Останете близо до Вашите клиенти и им помогнете по- бързо с LiveAgent. 

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Открийте софтуер за клиентско обслужване за малък бизнес

Woman holding a smartphone in hand

Станете достижими и достъпни

Без значение, колко голям или малък е Вашия бизнес, клиентите, потенциалните инвеститори, или партньори от същата индустрия ще се свържат с Вас или чрез регулярен имейл, кол център или много удобен чат в реално време. Обуздайте силата на чата на живо и универсалната входяща кутия и превърнете всяка възможност в ценен опит. Всяко съобщение е от значение и може да направи разликата.

Оптимизирайте потока на Вашите ежедневни задачи

Стартиращи компании и такива за малък и среден бизнес образуват обикновено най- голямата част от националната икономика и имат най- големия дял от БВП. Те варират в сфери, форми или размери. Въпреки това, общото между тях е че искат да имат лоялни и щастливи клиенти. Внедряването на хелп деск софтуер с множество канали за малки бизнеси може да окаже значително влияние върху ежедневните задачи. Използвайте характеристиките на потенциала на мощната автоматизация като правила, времеви правила, автоматизирано разпределение на обажданията и много повече. Инвестирайте спестеното време в по- важни неща на Вашия бизнес. 

Organize your projects
Learn from customer analytics and insights

Помогнете на бъдещите си колеги

Кандидатите за работа могат да бъдат понякога несигурни за техните решения, когато кандидатстват за работна позиция. Публикуването на свободно работно място онлайн с подробно описание понякога не е достатъчно, тъй като могат да се появят няколко други въпроса.  Предоставянето на безпроблемна и мигновена помощ на Вашите бъдещи колеги с чат в реално време може да им помогне да направят правилното движение!

Щастливите клиенти са най-добрите клиенти

Предлагаме консиерж миграция от най- популярните хелп деск решения.

Как Вашата стартираща компания и малък и среден бизнес могат да извлекат преимуществата от реализацията на LiveAgent?

Клиентско облужване 24/7

Предоставяне на обслужване 24/7/365 като създадете хъбове на самообслужване, пълни със съответстващата информация и отговори на Най- често задаваните въпроси.

Постигане на висока възвръщаемост на инвестициите

Преобразуване на потенциалните клиенти в плащащи и генериране на повече от 500% от дохода, който инвестирате.

Естествена лоялност

Поощрете дълготрайната лоялност в марката като предоставите персонализирани продажби, посрещане и преживяване по обслужването.

Customer providing review for service on mobile phone

Увеличена удовлетвореност на клиентите

Как може Вашата малък или среден бизнес да увеличи ефикасността, да намали разходите и да подобри клиентското удовлетворение, всичко по- едно и също време? Използвайте естествен подход с множество канали, предоставяйте отлично клиентско обслужване сред всички основни комуникационни канали и екипирайте Вашите агенти с най- модерните характеристики.

Плащайте по- малко за повече характеристики

Има множество опции, където начинаещите компании и малките и средни бизнеси могат да инвестират тяхното време и пари. Тези разходи често се кумулират много бързо. Тук на LiveAgent, считаме, че трябва да изберете само характеристики, които са най- добри за Вашия бизнес случай и че винаги трябва да имате опции, а не ограничения. 

Do more customer support for less money
Woman ordering food

Сключвайте повече сделки в реално време

Забравете за интеграцията от 3-ти страни с Вашия LiveAgent хелп деск. Чатът на живо е градивна част от LiveAgent с напреднала автоматизация, предварителни чат форми, приложения, анкети за удовлетворение и цялостно персонализиране.

Най- достъпните цени

Вземете Вашето професионално хелп деск решение на фиксирана месечна цена, без скрити такси или дългосрочни ангажименти. Абонирайте се за 14- дневен безплатен пробен период за да получите пълен достъп до всички достъпни характеристики. Какво още чакате? Започнете още днес да увеличавате скоростите на отговорите! 

Package Name

Безплатен план

Завинаги безплатен LiveAgent акаунт с няколко ограничения

$0 /mo
Package Name

Тикет

Най- доброто попадение за малки агенции и преприемачи

$15 /mo

Ще бъдете в добри ръце!​

Знаете ли, какво е общото между Huawei, BMW, Yamaha и O2? Правилно предполагате… LiveAgent!

Опитайте сега безплатно Не се изисква кредитна карта

Най-често задавани въпроси

Защо малките бизнеси се нуждаят от хелп деск?

Хелп деск софтуерът за малки бизнеси може да има огромно въздействие върху популярността на марката. Предоставянето на ефикасно и безпроблемно клиентско обслужване е в днешно време огромен диферинциатор. Много често е ценен заради конкурентните цени или заради качеството на продукта.

Какво предлага LiveAgent за малкия бизнес?

LiveAgent предлага два варианта за малък бизнес. Първият е безплатният акаунт. Въпреки това има определени ограничения, може да бъде страхотна помощ за стартиращи компании или малки бизнеси. Но, ако сте готови да инвестирате в по-богато на характеристики хелп деск решение, нашият тикет абонамент би бил най- добрата опция. Това е достъпен и ефикасен начин за предоставянето веднага на звездно клиентско обслужване!

По какъв начин е малкия бизнес хелп деск софтуер различен?

На LiveAgent, разликата е основно в достъпните характеристики. Нашият тикет план, който обикновено е един от тези, за които малките бизнеси се отказват заради неограничената тикет история, имейл адреси, клиентски портал, форум. Въпреки това, има определени ограничения в персонализирането и отделни области. За да видите, списъка от хелп деск характеристики за всеки план, проверете нашето ценообразуване.

Как да изберем хелп деск софтуера за Вашия малък бизнес?

Първата стъпка е да определим, какви са нуждите на Вашето клиентско обслужване и бизнес. След като сте съставили този списък, можете да започнете да проучвате компании. Най- добрият начин е да проверявате показания и прегледи от престижни компании, като G2 или Capterra. Следната стъпка е да сравните характеристиките, възможността за употреба и естествено цените. Това ще Ви помогне да стесните списъка. Не на последно място, тествайте хелп деск софтуера преди да купите план. Оставете Вашите агенти клиентско обслужване да тестват възможността за употреба и функционалностите и да изберат една от компаниите, които предпочитат. На LiveAgent, нашият номер едно приоритет е да направим клиентите Щастливи. Следователно, ние също така предоставяме 14- дневен безплатен пробен период за всички наши планове.

Related Articles to Хелп деск софтуер за малък бизнес
Вижте защо LiveAgent е най-добрата алтернатива на Desk.com. Разберете предимствата и се регистрирайте за безплатен 14-дневен, пробен период без обвързване, днес.

Търсите по-добър хелп деск софтуер?

LiveAgent предлага мощен многоканален софтуер за информационно бюро, включително функции като тикетинг софтуер, чат на живо и софтуер за кол център. С 40+ интеграции и плъгини, налични езикови преводи и доклади и статистики, този продукт е средна цена за една вечеря за двама. В сравнение с Desk.com, LiveAgent предлага актуализации на продуктите на всеки 2-3 седмици и подобрява стабилността и функционалността. LiveAgent е идеален избор за бързо и ефективно обслужване на клиенти.

Чудите ли се защо LiveAgent е добър избор за компании за разработка на софтуер? Ето три причини, поради които изберете нас.

Търсите по-добър helpdesk софтуер?

LiveAgent предоставя различни методи за обслужване на клиенти, включително чат на живо и имейл. Базата знания и порталът за поддръжка са първите места, на които клиентите ще търсят отговори. LiveAgent осигурява мощни инструменти за създаване на ЧЗВ, статии за самообслужване и категории въз основа на бизнеса. Всичка необходима информация се намира в универсалната входяща поща, за да можете да проследите нуждите и исканията на клиентите.

Търсите алтернатива на Dashly? Have a look at LiveAgent, сравнете и опитайте безплатно в продължение на 14 дни, без прикачени низове.

Търсите си Dashly алтернатива?

LiveAgent предлага три платени плана, които помагат за по-добра поддръжка на клиенти и комуникационен софтуер, като са на достъпни цени.

В момента, LiveAgent предлага плъгин за прехвърляне за Freshcaller, който ще Ви помогне да импортирате тикети. Вземете днес данните на Вашата безплатна миграция.

Прехвърляне от Freshcaller към LiveAgent?

LiveAgent предлага безупречно обслужване на клиенти 24/7, инструменти и повече от 175 характеристики. Прехвърлянето на тикети, приложения, потребители и тагове става лесно. Те предлагат невероятни help desk решения и повече от 40 интеграции, всичко от което се нуждаете. Отделят внимание на спестяванията и възвращаемостта на инвестициите и предлагат три платени плана. Имат различни езици за избор.

LiveAgent е най-преглежданият и считан за #1 хелп деск софтуер за малки и средни предприятия през 2019. Големите бизнеси често бързо се възползват от възвращаемостта на инвестицията на Liveagent с характеристиката за преглед на написаното в реално време.

Хелп деск софтуер за предприемачески бизнеси

Присъединете се към глобалния бизнес, като адаптирате уиджетите си, за да приветствате международните клиенти на техния предпочитан език. Рационализирайте комуникацията с мигновени съобщения и предложете консиерж миграция от най- популярните хелп деск решения, за щастливи клиенти и по-добро обслужване.

Искате да прехвърлите Вашите данни от Extend към друго решение? Разгледайте LiveAgent и вижте предимствата. Започнете с Вашия безплатен пробен период сега.

Искате да се преместите от Extend към LiveAgent?

LiveAgent предлага полезни инструменти, над 175 характеристики и над 40 интеграции. Има три платени плана или можете да изберете безплатен план. Интерфейсът е на 43 различни езика, включително за устройства, а спестяванията и възвратността на инвестициите са гарантирани.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо