Търсите Outlook алтернатива?

LiveAgent е страхотен избор. Въпреки че Outlook има много полезни характеристики за индивидуално управление на имейли, щом стане въпрос за управлението на множество имейл адреси и сътрудничество с колегите, то тогава се сблъскваме с ограничения.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Outlook vs LiveAgent само с един поглед

Неограничено съхранение
LiveAgent
Outlook
Имейл криптиране
LiveAgent
Outlook
Опции за персонализиране
LiveAgent
Outlook
Достъп за множество потребители
LiveAgent
Outlook
Отделно поле за преглед на имейл
LiveAgent
Outlook
Преживяване без реклами
LiveAgent
Outlook
Правила за автоматизация
LiveAgent
Outlook
Персонализиране на имейл шаблони
LiveAgent
Outlook
Безплатна версия
LiveAgent
Outlook
Безплатна версия
LiveAgent
Outlook
Тагове
LiveAgent
Outlook
Имейл разделяне/обединяване
LiveAgent
Outlook
Частни бележки
LiveAgent
Outlook
Управление на връзки с потребители (CRM)
LiveAgent
Outlook
Интеграции
LiveAgent
Outlook
Характеристики
LiveAgent
Outlook
Неограничено съхранение
Имейл криптиране
Опции за персонализиране
Достъп на множество потребители
Отделно поле за преглед на имейла
Преживяване без реклами
Автоматизирани правила
Персонализирани имейл шаблони
Безплатна версия
Тагове
Имейл разделяне/обединяване
Частни бележки
Управление на връзки с потребители (CRM)
Интеграции

Спечелил доверието на над 30,000+ компании и 150M крайни потребители

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Представяне на универсалната входяща кутия

По- умна версия на Outlook, която поддържа достъп на множество потребители и рационализира имейлите от страна на множество имейл адреси и комуникационни канали в единична входяща кутия.

Used to multiple email tabs?

Нашата Outlook алтернатива предлага множество полета за тикети за по- бързо разрешаване на проблемите и лесно табулиране навътре и навън.

Multiple ticket tabs by LiveAgent
Help desk templates

Персонализирани имейл шаблони

Алтернативите на Outlook като LiveAgent предлагат безброй опции за персонализиране, включително имейл шаблони

Изградете Вашите шаблони с лесния WYSIWYG редактор или напишете персонализиран HTML код.

Нека всичко да бъде свършено по- бързо

Получихте тикет, съдържащ множество запитвания? Разделете билета на две за да гарантирате по- бързото решение на проблема. 

Вместо това, обединете два или повече тикета в един, с цел гарантирането че няма да се изгуби време с решаването на едно и също запитване няколко пъти.

Split tickets feature by LiveAgent
Inbound and Outbound Call Center Software by LiveAgent

Чувствате, че зацикляте?

Нашата Outlook алтернатива предлага безплатни вътрешни чатове в приложението и обаждания.

За по- голямо удобство, споделете имейл ID с Вашите колеги, така че да не е необходимо да търсите имейла, който Ви е необходим за справка.

По- удобно от всякога

Спестете на Вашите агенти над 15 часа работа всяка седмица със създаването на предварително зададени отговори на най- често задаваните въпроси под формата на консервирани съобщения.

Canned-messages-Macros
LiveAgent helpdesk tour

Богати омниканал интеграции

Нашата алтернатива на Outlook предлага богати интеграции с над 130 системи на трети страни.

Ефективно рационализирайте Вашия работен поток, като свържете Вашия LiveAgent акаунт с  TwitterFacebook, или Instagram, безброй VoIP доставчици, системи за разплащане или софтуер за управление на връзките с потребителите (CRM) като PipeDrive.

Постоянно подобрение

Алтернатива на Outlook като LiveAgent предоставя дълбоко прозрение по отношение на Вашите усилия в посока обслужване.

Научете, колко имейла получавате всеки месец, на колко от тях сте отговорили навреме, на кои от нивата за споразумение (SLA) не е отговорено и кой е отговорен за тях.

Performance report by LiveAgent

Само още няколко причини, защо сме най- добрата алтернатива на Outlook

Ticketing templates

Дайте шанс на Outlook алтернативите да подобрят Вашето обслужване с характеристиката за проследяване на време. Открийте, кои задачи са най- комплексни или кои агенти се нуждаят от по- голямо обучение от един единичен интерфейс.

Knowledge base templates

Нашата алтернатива на Outlook предлага ръчни хибридни тикет потоци които Ви гарантират, че няма да се загубите в безпорядъка на клиентската комуникация, тъй като пристигат от различни канали.

Marketing email templates

LiveAgent, перфектната алтернатива на Outlook, която гарантира, че агентите по обслужването могат да работят заедно без да си пречат взаимно. Агентите са информирани тъй като преглеждат тикетите, по които вече се работи.

Customer service templates

LiveAgent може да се похвали с най- богатите автоматизирани правила, която я превръщат в перфектната Outlook алтернатива. Рационализирайте процеса, като автоматизирате еднообразните задачи като поставянето на тагове и отговорности, или следването на имейли.

LiveAgent - Powerful WYSIWYG editor

Алтернативите на Outlook автоматично разпределят тагове към всеки входящ имейл, за да се гарантира, че можете да прегледате неговото съдържание на един път без да е необходимо да се отваря. Това прави търсенето на имейли по- бързо и по- удобно.

Call center templates

Създаване на папки и подпапки под формата на отделения. Гаранция, че всеки имейл се насочва автоматично към правилното отделение с автоматични правила или с ръчни пренасочвания.

Live chat templates

Разпределяне на ясни отговорности сред множество отделения и агенти. Гаранция, че нито един имейл няма да се изплъзне и да остане без отговор благодарение на нашата нова алтернатива на Outlook.

Преглед, редактиране и добавяне на информация към нашата вградено управление на връзки с потребителите (CRM) , докато се отговаря на имейли от един интерфейс. Допълнения към клиентски полета като , като размер на обувките или времева зона, с цел по- голямото персонализиране на Вашата клиентска услуга.

Business Email Templates

Разкрийте повече информация за даден имейл, клиент или процес на резолюция. Вашите колеги може да прегледат тези бележки по всяко време, тъй като те се явяват отговор на определен имейл/запитване.

Ето, какво имат да кажат нашите клиенти

 • Ние използвахме Outlook, за да наблюдаваме и да реагираме на имейли / сигнали социални медии от клиенти и нови и потенциални клиенти. Сблъсквахме се с редица проблеми ежедневно, като случайно изтриване или липса на отговори на имейли. Тъй като те нямат референтни номера, както и изоставане на същите имейли, на които различни служители отговарят. LiveAgent реши всички тези проблеми.

  Mike S. – Директор- 5/5

 • Обработката на запитвания на клиенти, използвайки Outlook, беше много трудно с екип от хора, които споделят входяща поща, LiveAgent осигурява ефективност.

  Потребител в областта на информационните технологии и услугите – 4.5/5

 • В сравнение със споделената пощенска кутия на Outlook, можем да разпределим имейли с тагове, които подчертават не само кой е имейлът, какво е темата, но и ключови думи, които можем да търсим. Това ни помогна да създадем множество входящи кутии за по-малки области от нашия бизнес, които увеличават ефективността ни в подпомагането на нашите клиенти.

  Michael B – 4.5/5

 • Харесва ми как LiveAgent ви позволява да категоризирате заявки, да възлагате срокове за изпълнение и да автоматизирате много неща, които са много време в Outlook.

  Анонимен рецензент – Логистика и снабдяване – 5/5

 • Лесен за използване и настройка, има много полезни функции – за мен лично, особено автоматизацията на таговете (правилата и правилата за време), които помагат за управлението на билетите. Преди да използвам Outlook + ZOHO + Zoiper (за телефонни разговори), сега просто използвам LiveAgent за всички 3 плюс мога да добавям бележки и имам телефонния запис на билета.

  Анонимен проверяващ – Администратор в човешки ресурси – 5/5

 • Започнах с Оutlook базирана система и търсене на имейли дори една седмица беше агония. С LiveAgent възможността за автоматично организиране нашите имейли, с тагове, хора, папки, персонализирани филтри, времева цветова гама, и т.н. е направи справяне с имейлите много по-лесно. Рядко трябва да търся повече от минута, за да намеря това, което искам.

  Robert S. – Помощник ръководител обслужване на клиенти – 4.5/5

Нека да загърбим досадата и да кажем завинаги "Сбогом" на Outlook

LiveAgent, най- добрата алтернатива на Outlook на пазара, това е най- разглежданият и поставен под #1 хелп деск софтуер за малък и среден бизнес (SMB) през 2021. 

Присъединете се към компании като Yamaha, BMW, Huawei в предоставянето на клиентско обслужване от световна класа. С LiveAgent е лесно. 

3,000+ Trustpilot | GetApp | G2 crowd reviews

Upset man-illustration

Ще бъдете в добри ръце!​

Знаете ли, какво е общото между Huawei, BMW, Yamaha и O2? Правилно предполагате.. LiveAgent!

Try it now for free Не се изисква кредитна карта
Related Articles to Алтернатива на Outlook
SolidTrust Pay е доставчик на електронни портфейли и разплащателни услуги за физически лица, предприемачи, стартиращи фирми и малък бизнес.

Solid Trust Pay | LiveAgent

LiveAgent предлага софтуер за клиентско обслужване, включващ функции като управление на данни, система за управление на оплаквания и клиентски портал. Компанията подчертава важността на отзивите на клиентите и предоставя безплатна демонстрация и пробен период на продукта. LiveAgent е популярна алтернатива за VoIP телефонни системи и софтуер за самообслужване. Компанията предоставя и партньорска програма.

Функцията за разпределение на имейлите на LiveAgent помага на ZSE да прехвърля хиляди тикети до съответните отдели и персонал. Прочетете как започна историята на успеха на LiveAgent и ZSE.

EON

LiveAgent е софтуер за клиентско обслужване, който предлага VoIP телефонни системи, софтуер за самообслужване, входяща телефонна централа и други. Компанията се отличава с награди и сертификати, а отзивите от клиенти са положителни. LiveAgent има и партньорска програма, а за заинтересованите има терминологичен речник, блог, академия и други ресурси. Можете да насрочите демонстрация и да се абонирате за бюлетина, за да сте информирани за обновления и намаления. Контакти за продажби: +421 2 33 456 826, +1-888-257-8754, +1-786-204-1375.

Присъединете се хиляди доволни клиенти, които използват LiveAgent. Създайте по- добро клиентско обслужване благодарение на решението за омниканал.

VIPTel

Присъединете се хиляди доволни клиенти, които използват LiveAgent. Създайте по- добро клиентско обслужване благодарение на решението за омниканал.

Това е страницата, която Ви трябва ако искате да се отпишете от бюлетина на LiveAgent. Отворете я и натиснете Отпиши ме, за да го направите.

Отписване

Текстът предлага отписване от имейли и специални оферти чрез удобна форма. Освен това предоставя информация за софтуер за клиентско обслужване на LiveAgent, включително цени, функции, алтернативи и партньорски програми. Уебсайтът на LiveAgent съдържа и различни инструменти за поддръжка и обучение, като терминологичен речник, академия, уебинари и калкулатор на цени.

Otzivi - Uebsignal

Otzivi - Uebsignal

Текстът представя софтуерни решения за клиентско обслужване, вкл. VoIP телефонни системи, софтуер за входяща телефонна централа и система за управление на оплаквания. Компанията предлага поддръжка и партньорска програма. Има блог, академия, шаблони и терминологичен речник на сайта й. Възможен е безплатен пробен период на решенията.

Разгледайте селекция с най-добрите лайв чат софтуери на пазара. Изберете идеалният лайв чат софтуер за уебсайта си и издигнете клиентското си обслужване до небето.

Лайв чат софтуер

Разгледайте селекция с най-добрите лайв чат софтуери на пазара. Изберете идеалният лайв чат софтуер за уебсайта си и издигнете клиентското си обслужване до небето.

Сайтът ни използва бисквитки. Ако останете, приемаме, че сте съгласни да използваме бисквитки, както е описано в политиката за поверителност и бисквитки.

×
Насрочете обаждане лице в лице и разберете как LiveAgent може да помогне на бизнеса ви.

Свободни сме в различни дни

Насрочете демо